Erfarne sivilingeniører bygningsteknikk

Dipl.-Ing. Florian Kosche AS (DIFK) er et ingeniørkontor spesialisert på utvikling og prosjektering av spennende og krevende byggetekniske konstruksjoner. Kontoret ble etablert i 2007, og består av dyktige ingeniører med mange års variert erfaring og internasjonal bakgrunn. DIFK har vært medlem av RIF (Rådgivende ingeniørers forening) siden 2009.

Vi var og er involvert i profilerte oppgaver som blant annet Nye Holmenkollbakken, Nye Deichmanske hovedbibliotek, Nytt Munchmuseum og ekstreme konstruksjoner som gangbru Sabetjohk og turistveiprosjektet på Gaularfjell.

I tett samarbeid med arkitekter og andre fagingeniører utvikler vi konstruksjonskonsepter, og følger våre prosjekter gjennom alle faser. Gjennom en kreativ tilnærming til konstruksjonsteknikk basert på solide analyseprosesser og tett interdisiplinært samarbeid skaper vi spennende arkitektur og spektakulære konstruksjoner.

FirmaDipl.-Ing. Florian Kosche AS (DIFK)
FylkeOslo
SøknadsfristSnarest

Engineering with passion.

Har du lyst til å være del av et motivert, ungt, dynamisk og voksende ingeniørkontor i Oslo?

Vi ser etter erfarne sivilingeniører bygningsteknikk:

  • Du har mastergrad i konstruksjonsteknikk, minst 5 år relevant erfaring og er fascinert av strukturdesign og kreative prosesser.
  • Du har gode norsk- og engelskkunnskaper, og sterke kommunikasjonsferdigheter.

Hvis du ønsker å utvikle de mest komplekse konstruksjoner og arbeide i et profesjonelt, kreativt og ungt miljø, bør du kontakte oss:

+47 977 61 614

office@difk.no

www.difk.no

Vis flere stillinger: