Byggevaredagen 2016: Det digitale skiftet i praksis

Den fjerde industrielle revolusjonen er her. De som produserer og selger byggematerialer her i landet, samles derfor i april for å høre og lære om hvordan de forretningsmessig kan dra det beste ut av det digitale skiftet.

For 14. gang samles byggevarehandel og byggevareindustri til sin felles, årlige byggevaredag, Byggevaredagen 2016. Denne gangen er møtestedet Scandic Fornebu 21. april. «Det digitale skiftet i praksis» er overskriften for årets utgave av byggevaredagen. Noen av høydepunktene:

* Blant foredragsholderne er sjeføkonom Øystein Dørum i DnB, som tar for seg den fjerde industrielle revolusjon som vi nå er midt oppe i. I hvilken grad vil dette muliggjøre ny vekst?

* Gausdal Landhandleris adm. dir., Audun Løhre, letter på sløret og gir innsyn i hva de har gjort ved bruk av enkle og effektive løsninger overfor sine kunder.

* Fra COOP får deltakerne høre om erfaringer med testing av digitale løsninger i handelsopplevelsen.

* VELUX gir et innblikk i hvordan man der har bygget opp et globalt «Digital Centre of Excellence», hvordan apper håndteres og brukes til å knytte kunder og partnere tettere. Deres online Business manager, Thomas Melchior Jensen, står for presentasjonen.

– Vi forventer rekorddeltakelse på årets arrangement, sier adm. dir. Øyvind Skarholt i Byggevareindustriens forening og direktør Bengt Herning i Virke byggevarehandel.

– Det er allerede kommet mange påmeldinger, og det er et tegn på at årets tema virkelig fenger og angår alle. Den digitale fremtiden er en utfordring for så vel produsenter som handel, og den er her allerede. Spørsmålet er hvordan den enkelte kan dra forretningsmessig nytte av den, legger de til.

Under årets Byggevaredag får deltakerne innblikk i en lang rekke praktiske eksempler på hvordan de digitale utfordringene er tatt med positivt utfall i tillegg til solide faglige innlegg med ulikt perspektiv og vinkling. Totalt sett vil dette utvilsomt bli en meget aktuell, relevant og inspirerende for veldig mange.

Arrangementet er særlig rettet mot ledere og mellomledere hos leverandører og i byggevarehandelen samt andre aktører som er opptatt av hvordan digitaliseringen vil kunne påvirke fremtidens forretningsdrift.

Arrangører er Byggevareindustriens Forening og Virke Byggevarehandel.

Se www.byggevaredagen.no for fullt program og påmelding