Prosjektleder - nybygg

Sonar Search & Selection er et rekrutteringsbyrå beliggende på Helsfyr i Oslo. Sonar ble opprettet i 2005 og består i dag av 12 dedikerte rekrutterings-spesialister med mange års erfaring i å finne riktig kandidat til jobben. Vi i Sonar har som mål å levere på kvalitet, kompetanse og tilstedeværelse innen rekruttering. Dette betyr at alle våre kunder og kandidater blir ivaretatt på en trygg og profesjonell måte gjennom hele rekrutteringsprosessen.

FirmaSonar Search & Selection for Brann og Sikkerhetsforum
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Prosjektleder med ambisjoner?

For Brann og Sikkerhetsforum AS søker vi ny medarbeider.

Firmaet ble etablert i 2001 og har nå utviklet seg til å bli en landsdekkende totalleverandør innen brann og sikkerhet. De er delt opp i 3 avdelinger. BSF Hovedkontor i Oslo, BSF Vest og BSF midt/nord Norge. Brann & Sikkerhetsforum har i overkant av 100 personer som har sitt daglige virke på de forskjellige avdelingene, fordelt på underavdelinger.

Deres arbeidsområder omfatter alle faser i en bygnings levetid. Det betyr rådgivning, prosjektering, aktiv/passiv brannsikring, service/vedlikehold og etterkontroller. Videre tilbyr de brann- og sikkerhetsdører som en naturlig del av brannsikringen i en bygning. Som tilleggsutstyr tilbyr de låser, beslag, dørlukkere og adgangskontroll. De tar også på seg arbeidet med alle typer luftesjakter og ventilering. Deres fag er sikkerhet! Det gjelder for oppdrag som utføres og for deres ansatte. Grundig dokumentasjon og HMS er grunnlag for alt arbeid. Deres gode og gjennomarbeidede systemer sørger for at alle kundene alltid har det de trenger for å sluttføre sine prosjekter. Alle ansatte gjennomgår regelmessig kurs og intern opplæring, så deres kompetanse er alltid oppdatert på lover og forskrifter og tolkningen av disse.

De gleder seg nå over å ha vunnet flere store anbud i Østlandsområdet. Dette betyr også at de trenger flere nye medarbeidere fremover. I denne omgang søker de Prosjektleder - nybygg

Arbeidssted er Oslo, men noe reising må påregnes. Det blir noe rapportskriving, så det er absolutt forutsetning å beherske norsk skriftlig og muntlig flytende. Kjennskap til engelsk er en fordel.

Typiske arbeidsoppgaver vil være:
- Utarbeide tilbud og inngå kontrakter
- Oppfølging av prosjekter
- Styre ressurser så de blir optimalt brukt
- Arbeide med salg og markedsføring
- Noe kundekontakt
- Delta i bygge- og prosjektmøter

Vi ser for oss følgende erfaring/egenskaper:
- Utdannelse innen relevant håndverk
- Noen års erfaring fra bransjen er forutsetning
- Gode IT-kunnskaper
- Har stor arbeidskapasitet
- Effektiv, med fokus på kvalitet og nøyaktighet
- Beherske norsk skriftlig og muntlig flytende

Til gjengjeld kan vi tilby:
- Konkurransedyktige betingelser
- Egenutvikling
- En til tider hektisk arbeidsdag
- Et miljø som legger stor vekt på innovasjon og utvikling
- Trivelige og dyktige kollegaer

Stillingen er ledig nå, men vi venter gjerne på den riktige nye medarbeideren. Send søknad snarest til etm@sonar.no eller søk her

For mer informasjon, ring gjerne partner Erik Merum på tlf 41 678 670 i Sonar.