Prosjektleder bygg - skoleprosjekt for offentlig oppdragsgiver


Sonar Search & Selection er et rekrutteringsbyrå beliggende på Helsfyr i Oslo. Sonar ble opprettet i 2005 og består i dag av 12 dedikerte rekrutterings-spesialister med mange års erfaring i å finne riktig kandidat til jobben. Vi i Sonar har som mål å levere på kvalitet, kompetanse og tilstedeværelse innen rekruttering. Dette betyr at alle våre kunder og kandidater blir ivaretatt på en trygg og profesjonell måte gjennom hele rekrutteringsprosessen.

FirmaSonar Search & Selection
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vår kunde er et rådgivende ingeniørfirma som utfører prosjektutvikling, prosjekt og byggeledelse.Fra selskapet ble opprettet i 2002 har de vært engasjert som prosjekt- og byggeledere på helsebygg, industribygg, boligprosjekter, kontor, kjøpesenter, barnehager og skoler. Deres rolle har variert fra styring av planlegging i tidlig fase, til prosjektgransking og sikring av ferdigstillelse. De fokuserer på gjennomføringskraft, systematikk og effektive og integrerte prosjektteam gjennom de forskjellige faser i et prosjekt. Kompetanse og tillit er vesentlige elementer i gjennomføringen. De holder til sentralt i Oslo.

Vi er nå på jakt etter en dyktig prosjektleder som kan være tilgjengelig raskest mulig til et skoleprosjekt som skal ferdigstilles august 2016. Prosjektet er kommet veldig godt på vei og det er ikke mye løse tråder, men nåværende prosjektleder slutter.

Det er ønskelig at du kan starte opp i begynnelsen av mars for å få til kompetanseoverføring før nåværende leder slutter til påske.

Vedkommende vi søker bør ha:

  • Erfaring fra byggherresiden
  • Gode kunnskaper om samspillentrepriser
  • Solid erfaring med teknisk integrering/idriftsetting av bygg
  • God erfaring med oppfølging av mange «samtidige» -aktører

Videre forventer vi at du:

  • Er proaktiv, med stor prosessforståelse og har et øye for detaljer
  • Har stå-på-vilje og er fleksibel
  • Er nysgjerrig, strukturert og beslutningsdyktig

Er det deg vi er på jakt etter? Ta kontakt med Fredrik Eriksen, 92421076, fse@sonar.no for mer informasjon.

Søk her

Vis flere stillinger: