Nettredaktør

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7600 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Vegdirektoratet
FylkeOslo
Søknadsfrist09.03.2016

Ønsker du å være nettredaktør for et av Norges beste nettsteder?

Vi søker en redaktør som er faglig sterk, har solid erfaring og entusiasme for gode brukeropplevelser. Du må være utpreget resultatorientert, like utfordringer og ha gode samarbeidsevner. Som redaktør får du ansvaret for daglig drift av vegvesen.no.

Kommunikasjonsstaben i Statens vegvesen Vegdirektoratet, ved kontor for Digitale kanaler, har ansvar for etatens interne og eksterne digitalkommunikasjon. Dette innebærer ansvar for vegvesen.no, intranettet og mobile løsninger.

Kontoret for Digitale kanaler kjennetegnes av profesjonalitet og høye ambisjoner, og består av syv personer. Vegvesen.no har blant annet blitt kåret til årets nettsted og er belønnet med seks stjerner fra Difi. Intranettet er et velfungerende arbeidsverktøy for over 7 500 ansatte.

Arbeidsoppgaver

  • Pådriver for å videreutvikle resultatmål, KPIer og handlingsplaner for vegvesen.no
  • Daglig ansvar for oppfølging av resultatavtale og årsplan
  • Daglig drift, ledelse av vegvesen.no og nettredaksjonen
  • Bidra til behovsavklaringer og prioriteringer i utvikling av ny funksjonalitet
  • Utvikle nytt innhold på vegvesen.no samt forvalte og videreutvikle innholdet på nettstedet i tråd med overordnede strategier, mål og handlingsplaner
  • Rådgivning om god digitalkommunikasjon
  • Tilegne seg god kjennskap til målgruppene og deres behov gjennom bl.a. analyse av webstatistikk, brukerundersøkelser, søk og tilbakemeldinger
  • Sørge for god kvalitet i alle kanaler

Kvalifikasjoner

Du må ha relevant utdanning (min. tre år) i tillegg til erfaring fra tilsvarende oppgaver. Omfattende og relevant erfaring innenfor de aktuelle fagområdene kan kompensere for manglende formell utdanning. Du må ha god kunnskap om målgrupperettet webkommunikasjon, brukerorientering, webanalyse og universell utforming. Det er en fordel med kompetanse på interaksjonsdesign og kjennskap til mobile løsninger. Du må ha god teknisk forståelse og være vant til dialog med utviklere, leverandører og IKT-avdeling.

Personlige egenskaper

  • Analytiske evner, at du samhandler godt, ser løsninger og kan vise handlekraft gjennom faglig styrke
  • Evne til å takle et høyt tempo og stor variasjon i arbeidsoppgavene

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no).

Vi tilbyr:

  • introduksjonsprogram og fadderordning
  • fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • pensjonsordning og mulighet for lån i Statens pensjonskasse
  • gode muligheter for faglig påfyll

  • godt arbeidsmiljø i et flott og lyst kontorbygg med fin beliggenhet ved Alnaelva på Bryn i Oslo, med gode offentlige kommunikasjonsmuligheter

Lønn etter avtale i henhold til etatens lønnspolitikk.

Kontaktpersoner: Seksjonssjef Kristin Moe, mob. 951 73 464

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om din søknad kan bli offentliggjort selv om du har bedt om unntak fra offentlig søkerliste. Du vil bli varslet om det.

Søk stillingen på www.vegvesen.no/jobb - ledige stillinger i Vegdirektoratet innen 09.03.2016

Vis flere stillinger: