Daglig leder / Prosjektleder

Panelbygg AS er er et entreprenørfirma som leverer kjøle-/frys- og næringsbygg over hele landet. Høy kvalitet og fornøyde kunder har vært vår filosofi siden oppstarten i 1997. Vi omsetter i dag for ca 80 mill., har solid økonomi, og er et lite og uformelt miljø hvor de ansatte også er eiere.

Selskapet skal nå over i en ny fase, og vi søker derfor etter en daglig leder som vil jobbe tett sammen med selskapets gründere i den videre utvikling av selskapet, både administrativt og faglig. Selskapet har kontor i Drammen, og du kan lese mer om oss på www.panelbygg.no.

FirmaPanelbygg
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfristsnarest

Som daglig leder vil du ha ansvaret for den videre utvikling av selskapet, der ytterligere forbedring av faglige og administrative styringsprosesser vil være sentrale oppgaver. Samtidig er det avgjørende at du også deltar aktivt i ledelsen av våre prosjekter, slik at du lærer vår forretningsmodell. Du må derfor trives både på byggeplassen og på kontoret.

Du er en strukturert og forretningsorientert leder med høyere utdanning innen byggfag og relevant prosjektledererfaring.

Du vet at gode resultater oppnås gjennom en kombinasjon av effektive arbeidsmetoder, hardt arbeid, og gode relasjoner med kunder, kollegaer og samarbeidspartnere. Er du i tillegg trygg på deg selv og lite selvhøytidelig er vi overbevist om at du vil lykkes i stillingen. Våre betingelser er konkurransedyktige og som daglig leder vil du få tilbud om eierposisjoner i selskapet.

For ytterligere informasjon og eventuelle spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med Knut Sørby på 900 94 943.

Søknad med CV sendes snarest til: knut@panelbygg.no

Vis flere stillinger: