Betonmast etablerer seg i Hamar-regionen. F.v.: Dag Stenersen, avdelingsleder Betonmast i Hamar og Nils Raymond Laeskogen, daglig leder i Betonmast Toten.

Dag Stenersen blir avdelingsleder for Betonmast på Hamar

Dag Stenersen skal etablere seg som avdelingsleder for Hamarregionen under Betonmast Toten.

Som et ledd i satsingen på Hedmark generelt og i Hamarregionen spesielt, har Betonmast ønsket en mer lokal tilknytning til Hamar. Den muligheten kom med Dag Stenersen, som mandag denne uken var i gang som Betonmasts mann i Hamar.

- Vi er hele tiden på jakt etter dyktige ledere som leverer og som kan identifiserer seg med våre verdier og fundamenter, sier konsernsjef i Betonmast AS, Jørgen Evensen i en pressemelding.

I Dag har vi funnet en erfaren og dyktig leder, som vi tror kan skape mye virksomhet for Betonmast i Hamarregionen.

Dag Stenersen er 50 år og har over 20 års bransjeerfaring fra Martin M. Bakken, og nå sist som leder for Hamaravdelingen til ØM Fjeld AS.

- Vi har i lengre tid ønsket å utvide vårt markedsområde på Innlandet. Hamar har vært et attraktivt mål for oss, sier Nils Raymond Laeskogen, ansvarlig leder for Betonmast i Innlandet-regionen.

Avdelingskontoret på Hamar vil bli lagt inn under Betonmast Toten, og Nils Raymond ser store muligheter for å kunne dele på og utnytte de samlede ressursene og kundekontaktene.

- Betonmast er et sterkt konsern med lokalt fokus. Det at vi etablerer oss på Hamar, vil være et sterkt signal i markedet om at vi mener alvor med planene våre. Dag Stenersen er en meget erfaren entreprenør og leder. Han har et unikt kontaktnett i regionen, og har egenskaper som vi tror vil passe veldig godt inn hos oss i Betonmast. Rundt Dag ønsker vi å bygge opp en meget slagkraftig organisasjon, som sammen med resten av Betonmast skal bli en av de sterkeste i området, avslutter Nils Raymond Laeskogen.