Advokat

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction!

FirmaNCC Infrastructure
FylkeOslo
Søknadsfrist06.03.2016

NCC Infrastructure søker en erfaren advokat til sin juridiske avdeling. Er du jurist og vil jobbe i et verdidrevet selskap med fokus på mennesker, samarbeid, organisasjonsutvikling og god drift? Da er du kanskje vår nye kollega.

Dine nye utfordringer

Dine arbeidsoppgaver hos NCC vil være varierte og du kommer til å få arbeide med en rekke juridiske fagområder, herunder entrepriserett, offentlige anskaffelser, fast eiendom og kontraktsrett. Arbeidet krever at du selvstendig kan vurdere og løse juridiske problemstillinger, og har mot og integritet til å komme til bunns i en rekke komplekse saker.

Ettersom en stor del av arbeidet innebærer å støtte organisasjonen med rådgivning og kontrakter, bør du ha en genuin interesse for virksomheten og lang erfaring i avtaleprosesser. Videre krever arbeidet forhandlingsevne og et praktisk juridisk håndlag med evnen til å kunne se og administrere de forretningsmessige forhold som jurister håndterer.

Ønskede kvalifikasjoner og ferdigheter

Vi søker deg som har minst 5 års erfaring med arbeid som advokat , i en større organisasjon eller et advokatkontor. Som person liker du å levere god service. Du er pålitelig, energisk og har høy integritet. Du trives med å jobbe i en organisasjon med høyt tempo og med korte tidsfrister.
Du bør selvfølgelig være en god advokat, men du må også ha god forståelse for og kunne vurdere de forretningsmessige konsekvensene av juridiske valg. Du bør være i stand til å kunne prioritere å fokusere på det viktige i en sak og kunne se viktigheten av at din rådgivning er effektiv, kort og konsis og er praktisk nyttig.

Vi legger også stor vekt på kommunikasjonsferdigheter og din interesse til å bidra i organisasjonens og avdelingens utvikling.
Vi forutsetter at dine kunnskaper i engelsk og norsk, både muntlig og skriftlig, er utmerket.

Ytterligere informasjon

Du vil ha ditt arbeidssted ved vårt hovedkontor i Østensjøveien 27 i Oslo, og du rapporterer til Head of Legal i NCC Infrastructure.

Fortsett din utvikling hos oss!

Vil du vite mer om rollen som jurist hos oss? Kontakt gjerne Head of Legal, Danne Stattin, tlf:+46 70 346 21 16 / danne.stattin@ncc.se eller om du har mer generelle spørsmål kan du kontakte HR Sjef Trond Håvard Brunes tlf: +47 922 61 122 / trond.havard.brunes@ncc.no

Registrer din søknad og CV i vårt søkesystem innen søknadsfristen 06.03.2016 - søk her

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperevne er verdiene som gjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere.

Kontaktpersoner:

Trond Håvard Brunes
HR-sjef, NCC Infrastructure
+47 922 61 122
trond.havard.brunes@ncc.no

Danne Stattin
Chefsjurist
+46 8-585 515 66
danne.stattin@ncc.se

Vis flere stillinger: