Formann

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction!

FirmaNCC Infraservices
FylkeVest-Agder
StedKristiansand S
Søknadsfrist15.03.2016

NCC Infraservices har sin kjernevirksomhet innen veiservice, drift og vedlikehold av uteomhusarealer samt grunnarbeids- og anleggsprosjekter. Avdeling Profilbetong er en avdeling som leverer plasstøpt betongrekkverk og kantsten.

Vi søker nå etter:

FORMANN 

Som formann er du ansvarlig for å sikre at arbeidet til enhver tid oppfyller krav til kvalitet. Du sikrer også at personell og maskiner blir effektivt utnyttet. Du jobber selvstendig og har forståelse for effektiv og lønnsom drift, samt sikkerhet i arbeidet.

Som formann er det viktig at du har:

  • relevant fagbrev innen anleggsfag eller betongfag
  • lederegenskaper og erfaring fra tilsvarende lederstilling
  • datakunnskaper
  • gode samarbeidsevner

Søker må være fastboende på Sørlandet. Reisevirksomhet må påregnes ettersom vi jobber i 12/9 skiftordning.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt miljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer.

Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem - start utfylling nedenfor.

Søknadsfrist: 15. mars 2016.

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperevne er verdiene som gjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere. NCC er ett av de ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskapene i Nord-Europa. Vi bygger og utvikler boliger og næringseiendom, offentlige bygg, veier og annen infrastruktur.

Søk stilling

Kontaktpersoner:

Jan Stomnås
Driftsleder
+47452 94 025

Joakim Aas Johannessen

Områdesjef

+47 909 91 091

joakim.johannessen@ncc.no



Vis flere stillinger: