Anbudsansvarlig - Bygg og anlegg

ALDESA Group er et internasjonalt bygg- og anleggsfirma som tradisjonelt har jobbet med utvikling av anlegg, infrastruktur og signaturbygg. I nyere tid har vi begynt å arbeide innen industri, fornybar energi og konsesjoner. Med over 40 års erfaring i bransjen har vi vist at vi evner å tilpasse oss nye markeder ved å fokusere på innovasjon, kvalitet, sikkerhet og kontinuerlig utvikling av våre dyktige medarbeidere.

ALDESA er i dag representert i 9 land. Både i Mexico og Polen var vårt mål å bli blant de beste entreprenørene i landet, som vi også oppnådd innen kort tid. Nå er tiden kommet til Norge og ALDESA Entreprenør AS ønsker å bli en av de ledende entreprenørene i Norge.

FirmaExperis for Aldesa Entreprenør
FylkeOslo
Søknadsfrist13.03.2016

Vi er nå på utkikk etter to anbudsansvarlige for å styrke vårt ingeniør team her i Oslo. Du vil jobbe tett med vår tekniske avdeling her i Oslo, i tillegg vil du samarbeide tett med BID teamet og våre spesialister i Spania. Den rette kandidaten har erfaring og kunnskap fra bygg- og anleggsbransjen i Norge.

Hva innebærer dette for deg?
Du vil få en nøkkelrolle i oppbyggingen av ALDESA Entreprenør AS i Norge og arbeide for at vi skal bli et av de beste selskapene innenfor vårt marked. En viktig faktor for å få til dette vil være å utnytte din og vår kunnskap og erfaring fra de ulike landene hvor vi har operert i. I denne rollen vil du være i stand til å få internasjonal erfaring og stillingen kan være et utgangspunkt for en internasjonal karriere innen bygg og anlegg i ALDESA.

ALDESA Entreprenør AS er nå i en ekspansjonsfase i Norge. En viktig del av rollen vil derfor være å etablere et godt samarbeid med potensielle underleverandører og kunder, som er en viktig del av anbudsprosessen. I tillegg til teknisk skriving, vil bruken av nettverk for å etablere gode samarbeidsprosjekter i Norge være viktig. Vårt dyktige tekniske team i ALDESA Group vil støtte deg med de tekniske løsningene.

Vil du vite mer om jobben?
ALDESA konsernet strever etter å levere de beste løsningene med hensyn til prosjektering, miljøpåvirkning og sikkerhet. Vi har allerede bevist at vår kunnskap og kompetanse kan overføres til andre land hvor vi raskt ble blant de beste selskapene innen vårt felt. Ledelsen av ALDESA Entreprenør AS har tidligere vært en del av ALDESAS suksess i Mexico og Polen, nå gleder de seg til å jobbe i Norge.

En viktig del av din rolle vil derfor være å hjelpe selskapet å vinne anbud , men også å øke bevisstheten om ALDESA i Norge og for å etablere et godt omdømme og kontaktpunkt. Du vil få muligheten til å bygge videre på den gode kompetanse fra ulike kulturer for å skape gode prosjekter i Norge.

Hva vi ønsker fra deg
Vi mener at den rette kandidaten for denne rollen har utdannelse innen bygg og anlegg på B.Sc eller M.Sc. nivå. Du har en bred teknisk og/eller kommersiell bakgrunn. Du har kjennskap til dagens krav og standarder for prosjekter i Norge, samt erfaring med anbudsprosesser. Du trives med et høyt arbeidstempo og har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Du er flytende i både norsk og engelsk skriftlig.

Hvis du fortsatt ikke er sikker på om dette er den rette jobben for deg, ring oss og la oss fortelle deg mer om selskapet og stillingen. Du kan nå vår rekrutteringspartner fra Experis Engineering, Mari Alnes, på: mari.alnes@no.experis.com / +47 911 71 834.

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Vis flere stillinger: