Foto: Tom Pike

Talgø MøreRoyal og Asak Miljøstein årets utstiller på Byggmakker Forum

I forbindelse med Byggmakker forum 2016 gikk prisen for årets utstiller til Talgø MøreRoyal og Asak Miljøstein for deres felles utstilling. 

– Utrolig inspirerende å vinne denne prisen, siden vi har lagt mye arbeid ned i å lage utstillingen, sier Bjørn Hauglann, salgs- og markedssjef i Talgø MøreRoyal.

Ifølge Fredrik Tjernes, kategorisjef i Byggmakker, så var det ingen tvil om hvem som fikk flest stemmer i kåringen.

Fra fellesstanden til Talgø og Asak på Byggmakker Forum. (Foto: Svanhild Blakstad)

- Fellesutstillingen til våre to leverandører tilfredsstilte mange av de kriteriene som var satt for kåringen, nemlig at utstillingen måtte være inspirerende, selgende, opplærende og kreativ, sier Tjernes.

I følge Hauglann har både Talgø MøreRoyal og Asak Miljøstein de siste årene bevisst valgt å satse på messer og utstillinger til tross for at det er ressurskrevende og beslaglegger mye intern kapasitet. 

– All ære til alle de medarbeiderne våre som legger ned en betydelig innsats for at vi skal lykkes på denne måten. Vi jobber jo med en produktportefølje som alene og som enkeltprodukter lett kan fremstå som lite spennende, men som i riktige kombinasjoner med for eksempel stein, lys og grønt kan bli riktig så lekkert. Vi har vridd oss over fra fokus på ren informasjon til inspirasjon og frir til den gode følelsen fremfor harde fakta - selv om produktkunnskap selvsagt ligger i bunn for det hele, sier Hauglann.

Jeg håper de kreative, inspirerende og innovative løsningene vi viser frem får butikkansatte til å se mulighetene for salg. Til slutt er det tross alt salg i butikk det hele handler om, sier Hauglann.

Les også: Byggmakker satser enda mer på proffene