Salgsingeniør back office ettermarked

Atlas Copco er en av verdens ledende leverandører av produktivitetsfremmende løsninger for industrien. Produktene og tjenestene strekker seg fra luft- og gasskompressorer, generatorer, gruve- og anleggsutstyr, industriverktøy og monteringssystem relatert til ettermarked og utleie. I nært samarbeide med kunder og partnere, og med mer enn 140 års erfaring, utvikler Atlas Copco produkter for høyere produktivitet. Med hovedkontor i Stockholm, Sverige, når Gruppen mer enn 170 markeder globalt. I 2014 hadde Atlas Copco 44.000 ansatte og en omsetning på BSEK 94. Mer fakta finnes på www.atlascopco.no

Atlas Copco Kompressorteknikk AS er et datterselskap av Atlas Copco AS i Norge, og er en del av Atlas Copco Compressor Technique Scandinavia og Atlas Copco gruppen globalt.

FirmaAtlas Copco Kompressorteknikk
FylkeAkershus
StedLanghus
Søknadsfrist29.02.2016

Da vi har hatt en jevn økning i antall servicekontrakter søker vi deg som er interessert i vår nyopprettede stilling som salgsingeniør. Arbeidsoppgaver vil blant annet være salg av mindre avtaler og oppfølging av nye produkter på ettermarked.

Rett kandidat har god forretningsforståelse og gjennomføringsevne. Du er selvdreven, jobber strukturert, og vil trives i en selvstendig rolle med mye kundekontakt.

Du vil jobbe med salg av serviceprodukter for ettermarkedet i hele landet og ha kontor på Langhus. Du vil være en støtte og samarbeidspartner med våre ute selgere. Salgsingeniøren vil også få budsjettansvar.

Arbeidsoppgaver:

  • Skaffe/lage tilbudsgrunnlag hos nye og eksisterende kunder
  • Oppfølging av tilbud
  • Oppfølging og opplæring av forhandlere av serviceprodukter
  • Støtte distriktssjefer/selgere ved behov
  • Oppfølging av nye produkter

Ønskelige kvalifikasjoner:

  • Teknisk utdannelse eller relevant praksis
  • God datakunnskap
  • God fremstillingsevne i norsk og engelsk, skriftlig som muntlig
  • Salgserfaring er en fordel

Vi ser etter deg som er ingeniør eller tilsvarende, som er servicemindet og trives med å jobbe i et hektisk miljø. Vi ønsker oss en positiv og engasjert medarbeider.

Stillingen inngår i avdelingen for service salg og rapporterer til salgssjef for ettermarkedsprodukter.

Konkurransedyktige betingelser/ordninger.

Søk på stillingen her

Spørsmål om stillingen?

Per-Ole Høyer Pettersen

Salgssjef ettermarked

Telefon 952 90 030

May-Britt Hammer

HR-Manager

Telefon 971 26 446

Vis flere stillinger: