Viderefører samarbeidet med Ramirent, fra venstre Magnar Uvsløkk, salgsleder Ramirent Nordland/Troms/Finnmark, innkjøpssjef Hugo Sørensen, salgsdirektør Trond Thormodsrud, og Ove Bremseth, prosjekt- og innkjøpsleder Consto Trøndelag, som har vært med på å fremforhandle avtalene med Ramirent og Cramo.

Consto inngår samarbeidsavtale med Ramirent og Cramo

Consto har fornyet sin landsdekkende samarbeidsavtale med Ramirent om leie av driftsmateriell, lifter og byggmaskiner.

For kort tid siden inngikk entreprenørkonsernet en tilsvarende avtale med Cramo.
-
Vi har hatt et utmerket samarbeid med Ramirent siden vi etablerte Consto i 2006. Når vi nå også har inngått en tilsvarende avtale med Cramo, skyldes det at de to utleieselskapene utfyller hverandre når det gjelder lokasjoner, opplyser Hugo Sørensen, innkjøpssjef
i Consto AS. - Gjennom utleieavtalene har vi sikret oss ekstra god tilgang på sortiment og rådgivningskapasitet fra våre foretrukne samarbeidspartnere på utleie, sier Sørensen.

- Vi er selvsagt fornøyd med at vi kan fortsette vårt langsiktige samarbeid med Consto, sier salgsdirektør Trond Thormodsrud i Ramirent. - Utleiebransjen er på mange måter i endring og det vi gjerne vil ha, er kunder som utfordrer oss som leverandør, fremholder Thormodsrud. Han får følge av salgssjef Morten Solø i Cramo region Nord; - Cramo jobber for å bli en rollemodell i utleiemarkedet, og mener servicegrad vil bli økt betraktelig i samarbeidet med Consto AS, sier Morten Solø.