Bauhaus lanserer nettbutikk

Bauhaus har åpnet en ny butikk som holder åpent 24 timer i døgnet. 

Den digitale utvidelsen av Bauhaus skal gjøre det enklere for kundene å handle alt fra boremaskiner til blomsterpotter og dusjkabinett.

Bauhaus sitt nye digitale varehus inneholder om lag 13.000 varer og målet er at kundene i løpet av 2016 skal finne 30.000 varelinjer online.

- De mest populære produktene skal kundene kunne handle direkte fra webshopen. Samtidig skal webshopen fungere som et oppslagsverk slik at kundene raskt kan finne pris og informasjon på en vare og se hvilket varehus som har varen på lager, heter det i en pressemelding.

- Når alt er på plass blir vi et av Norges største online byggemarked med over 60.000 varer på hyllene. Dette stiller høye krav både til teknologi og logistikk men vi er allerede langt i prosessen, sier Ragnhild Pettersen i Bauhaus Norge.

Ved Bauhaus sitt varehus på Liertoppen og Vestby ønsker man den nye webshopen velkommen.

- Vår viktigste målsetting er at det skal være en god opplevelse å handle på webshopen. Derfor har vi stor fokus på å utvikle samspillet mellom de fysiske butikkene og den digitale delen av butikken slik at de to kan supplere hverandre. Kundene skal kunne orientere seg og handle der det er best for dem. Samtidig kan varer som kjøpes på webshopen returneres eller byttes i varehusene, sier Pettersen.

For å tilfredsstille behovet om hurtig ekspedisjon har Bauhaus etablert et plukklager i Danmark hvor online kjøp sendes direkte ut til kunder i Norge.