Medarbeiderne ved hovedkontoret jubler over å ha mottatt det synlige beviset på at Norgeshus er en god arbeidsplass

Norgeshus sertifisert som god arbeidsplass

Boligkjeden Norgeshus er blitt sertifisert etter Great Place to Work Sertifisering som er den første og eneste internasjonale sertifisering av gode arbeidsplasser

Adm. direktør Dag Runar Båtvik i Norgeshus opplyser i en pressemelding at bedriften har jobbet systematisk over tid med å sikre et godt arbeidsmiljø.

Synlig bevis

– Sertifiseringen er et synlig bevis på det gode arbeidet som gjøres i hele kjeden. Det siste året har hovedkontoret og alle forhandlerne jobbet med å forbedre seg. Norgeshus investerer i folkene sine, og dette støttes ved felles struktur og kultur som skaper best mulighet for å lykkes hos hver enkelt forhandler, sier Båtvik.

– Jeg vil presisere at vi synes at dette er utrolig moro, fremholder Norgeshussjefen som feiret begivenheten med kake sammen med alle medarbeiderne ved hovedkontoret. Han er også svært spent på resultatene som kunngjøres 10. mars om Norgeshus når opp blant topp 10 på GPTW sin arbeidsmiljøundersøkelse i år.

Ligger langt fremme

Jannik Krohn Falck, partner i Great Place to Work, synes det er spennende å jobbe med Norgeshus.

– De involverer bredt og ligger langt fremme i perspektiver og handling når det gjelder det å skape resultater med gode medarbeidere. Kjeden er flink til å lære av hverandre og løfte frem gode prestasjoner og gode praksiser. Gjennom det bygger de en felles kultur og støtter hver enkelt forhandler i sitt daglige lederskap. I Norgeshus er det en bra balanse med desentraliserte beslutninger og en kultur der medarbeidere blir gitt tillit og ansvar, sier Krohn Falck.

– Sertifiseringen gir Norgeshus mulighet til å markere seg som en god arbeidsplass både for egne medarbeidere, potensielt nye ansatte og generelt omdømme. Kort sagt vil et Great Place to Work sertifikat kunne gi økt attraksjonskraft som arbeidsgiver, fremholder han.