Til venstre kjededirektør Jan Hoff og til høyre kjedekoordinator Odd Brekke med hus-avdelingen til Blink Hus Dale Malo mellom seg.

Blink Hus styrker seg på Nordvestlandet

Malo Sagbruk AS ble fusjonert med Dale Bruk AS 1. Januar i år gjennom et nyopprettet selskap, Dale Malo Holding AS. Det nye markedsnavnet blir Blink Hus Dale Malo. 

 Tidligere Dale har vært i Blink Hus og tidligere Malo inngår i Blink Hus fra samme tidspunkt. Bedriften er lokalisert i Molde og Elnesvågen.

Tidligere Malo Sagbruk er en bedrift med lang fartstid som ble etablert helt tilbake i 1890. Tidligere Dale Bruk ble etablert i 1947.

- Bedriftene har en lang og god tradisjon med rehab, tilbygg og nybygg, både innen privat og offentlig sektor, sier daglig leder Kato Dale.

Blink Hus Dale Malo vil i tillegg til å være leverandør av kataloghus, også utvikle boliger på egne tomter. Rehabilitering vil fortsatt være et viktig satsningsområde.

- At disse velrenomerte bedriftene har valgt å bli medlem av Blink Hus ser vi på som en stor tillitserklæring, sier kjededirektør Jan Hoff. Dale Malo er også medlem i XL BYGG med butikker i Molde

Dale Malo har cirka 80 ansatte og en omsetning på 300 millioner kroner.

- Som lokal forhandler av Blink Hus har vi tilgang til en ny og flott huskatalog, gode salgsverktøy og gode innkjøpsavtaler, avslutter Dale.