Seksjonsleder Infrastruktur og Miljø

Hjellnes Consult AS er et ledende tverrfaglig rådgivende ingeniørfirma som arbeider innen markedsområdene bygg, eiendom, infrastruktur og miljø. Hovedkontoret er på Ryen i Oslo. Datterselskapene Johs Holt AS og Brekke & Strand Akustikk AS, arbeider innen bruer/tyngre konstruksjoner og akustikk. Selskapene har til sammen ca. 250 medarbeidere. Vi arbeider med alle faser i et prosjekt, fra de første ideene skisseres via forundersøkelser, konsekvensanalyser, tilstandsanalyser, planlegging og prosjektering til drift og vedlikehold av anleggene. Hjellnes Consult utfører dessuten utredninger og analyser av ulike samfunnsspørsmål innen miljø, avfall, samferdsel med mer.

Hjellnes Consult kan se tilbake på snart 70 års virksomhet. Bedriften er blant de få sentrale i bransjen som er heleid av medarbeiderne, og hvor alle ansatte tilbys eierskap. Hjellnes Consult har solid økonomi, godt inngrep i sine markeder, og fremfor alt dyktige medarbeidere med stor lojalitet til virksomheten.

FirmaHjellnes Consult
FylkeOslo
Søknadsfrist20.02.2016

Seksjon Infrastruktur og Miljø søker sin nye seksjonslederfor å ivareta og videreutvikle vårt slagkraftige fagmiljø innen samferdsel, areal- og byplan, landskapsarkitektur, byggesak, vann- og miljøteknikk, avfall og ytre miljø. Seksjonen består av ca. 60 medarbeidere fordelt mellom 5 faggrupper. Seksjonen Infrastruktur og Miljø er én av fire seksjoner i selskapet, der de andre seksjonene representerer sterke miljøer innenfor Bygg, Elektro/IKT og VVS/Energi.

Seksjonen står foran en spennende og viktig fase for utvikling og vekst og søker en dyktig, synlig og tydelig leder for å lede dette arbeidet.

Primære ansvarsområder og oppgaver

  • Ledelse og utvikling av seksjonen og dens medarbeidere.
  • Salgs- og markedsansvar for seksjonen.
  • Direkte personalansvar for seksjonens gruppeledere, del av selskapets ledergruppe og rapporterer til adm. direktør.
  • Overordnet ansvar for seksjonens beskjeftigelse, lønnsomhet og utvikling i henhold til målsetninger og strategi, inkludert topp- og bunnlinjeansvar.
  • Sikre at seksjonens virksomhet drives forsvarlig og i tråd med styringssystemer, lover og myndighetskrav samt i godt samarbeid med øvrige seksjoner, grupper og samarbeidspartnere.
  • Bidra i ledelse og utførelse av utvalgte prosjekter samt oppfølging av gruppens øvrige prosjekter i henhold til selskapets prosjektmodell og rutiner.

Kvalifikasjoner

  • Høyere teknisk utdanning (Master/ Siv. Ing.), gjerne med tilleggsutdannelse innen økonomiske/administrative fag.
  • Dokumenterte resultater fra tidligere lederjobber i tilsvarende bransjer.
  • Relevant bakgrunn fra et av Hjellnes Consult sine fagområder, og gjerne erfaring fra omstilling/endring og forretningsutviklingsarbeid.

Personlige egenskaper

Vi søker en kunde- og markedsorientert relasjonsbygger som inspireres av vekst og utvikling. Aktuelle kandidater må forstå det kommersielle i en virksomhet, ha kremmerånd og evne til å kunne jobbe både strategisk og operativt. Rett person utøver et tydelig lederskap og har utstrakt evne til kommunikasjon og samhandling, både internt og eksternt.

Vi tilbyr

  • Spennende lederstilling som vil ha en nøkkelrolle i videreutviklingen av Hjellnes Consult.
  • Interessante oppgaver og gode utviklingsmuligheter i et tverrfaglig miljø som gjennom sin virksomhet bidrar til å utvikle bransjen.
  • Arbeidsmiljø preget av høy arbeidsglede og stor takhøyde med kompetente medarbeidere.
  • Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og mulighet for å bli aksjonær i selskapet.

Søknad med CV merket 85676 sendes delphi@delphi-consulting.no snarest.

For nærmere opplysninger om stillingen, vennligst ta kontakt med Jan Kirkerud eller Jarle Trandokken i Delphi Consulting AS, tlf. 23 33 27 70.

Vis flere stillinger: