Prosjektleder

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Halvparten av de 6 300 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, omsetningen er på 21 milliarder (2013), og selskapet har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Distrikt Nord er organisert under Veidekke Entreprenør AS, Region Anlegg. Virksomheten har sitt geografiske virkeområde i Nordland, Troms og Finnmark, samt Ny-Ålesund. Vi har avdelingskontorer i Bodø, Harstad og Hammerfest. Hammerfest Entreprenør AS og Veidekke Arctic AS er også en del av distriktet vårt. Distrikt Nord har prosjekter innenfor både bygg og anlegg, samt vei-vedlikehold. Veidekke har lange tradisjoner for bygg-/anlegg- og industrivirksomhet i Nord-Norge og har en omsetning på 700 MNOK med ca 200 ansatte.

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeNordland
StedBodø
Søknadsfrist10.03.2016

Om stillingen:

Du vil får det totale ansvaret for større prosjekter, fra tilbudsfasen til avslutning av prosjektet. I dette inngår blant annet planlegging, disponering av ressurser, framdrift og styring. Du vil ha ansvaret for økonomioppfølging og kontroll, kvalitet og tekniske løsninger, HMS, samt det totale personalansvaret på prosjektet.

Region Anlegg er organisert under Veidekke Entreprenør AS og gjennomfører prosjekter i hele Norge og gjennomfører alle typer anleggsarbeider innenfor samferdsel- og industriutbyggings-prosjekter.

Prosjekttypene erinnenfor tunnel, vei- og baneutbygging, fjellanlegg (Kraftverk ogparkeringsanlegg), olje og gass, vindkraft og energiutbygging, næring- og industribygg, stål- og betongkonstruksjoner, baneteknikk og tyngre fundamenteringsarbeider.

Prosjektene består både av totalentrepriser og hovedentrepriser for offentlige og private kunder. Anleggsvirksomheten vil ha en omsetning på ca 5 milliarder kroner pr år og er organisert med region- og distrikts-, avdelingskontorer i Oslo, Bodø, Hammerfest, Bergen, Trondheim og Fredrikstad.

Arbeidsoppgaver:

Som prosjektleder har du en sentral rolle og din jobb er avgjørende for at prosjektet skal bli vellykket - sammen med dine medarbeidere.

  • Ha det overordede ansvar for gjennomføring av prosjekter
  • Være sentral i markeds- og anbudsarbeide
  • Representere Veidekke overfor kunder, myndigheter og leverandører
  • Ansvarlig for å iverksette tiltak for å utvikle både bedriften, deg selv og dine medarbeidere i henhold til Veidekke sine krav og verdier
  • Personalansvar

Kvalifikasjoner:

  • Vi søker deg som har ingeniør eller siv.ingeniør og noen år erfaring med å lede byggeprosjekter og/eller anleggsvirksomhet
  • Har god økonomisk forståelse
  • Ledererfaring
  • Kremmer

Om deg:

Du må ha et ønske om å utvikle deg selv og teamet, og videre å evne å motivere, se muligheter, være resultatbevisst og kreativ. Vi ser for oss at du er en leder med stort pågangsmot, god muntlig og skrftlig fremstillingsevne, er beslutningsdyktig, evner å få det beste ut av dine medarbeidere og er en god lagspiller.

Vi tilbyr:

  • Frihet under ansvar i en desentral og involverende organisasjon
  • Individuelle målrettede utviklingsplaner
  • Konkurransedyktige betingelser, herunder gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Medeierskap for de ansatte
  • En selvstendig og ansvarsfull jobb blant gode og dyktige kollegaer
  • Lokal virksomhet

Høres dette spennende ut? Ta kontakt med en av oss:

John-Ivar Fagermo, Avd.leder anlegg, mobil 900 76 086
Kaja Hasvoll Bakke, Avd.leder bygg, mobil 413 56 372
Rolf-Johnny Nilsen, Leder Hammerfest Entreprenør, mobil 995 37 313
Marylen Sundfær, HR-leder, Mobil 934 03 967

Vi gleder oss til å høre mer om deg og fortelle deg om vår arbeidsplass.

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: