Allsidig ingeniør med erfaring fra bygg, teknisk kontroll eller rehabilitering

Norsk Enøk og Energi AS (NEE) er et ledende konsulentselskap innen energirådgivning, energiprosjektering og informasjonstjenester. Våre prosjekter er rettet mot energieffektivisering og fornybar varmeproduksjon for profesjonelle aktører – offentlige og private. Bærekraftig utvikling med redusert CO2 utslipp er bærebjelken i alt vi gjør.

NEE har over 20 års erfaring med energieffektivisering og fornybar energi med 26 medarbeidere fordelt på kontorene i Drammen, Tønsberg, Fredrikstad og Grenland. Bedriftens styrke ligger i lokal tilstedeværelse kombinert med høy faglig kompetanse. Vi er opptatt av teknisk gode løsninger og har fokus på det enkelte prosjekts langsiktige økonomiske lønnsomhet.

Et av våre fokusområder er gjennomføring av energieffektiviseringstiltak i store bygningsmasser fra start til overlevering av ferdig prosjekt – en såkalt energisparekontrakt (EPC/Energy Performance Contracting). I tillegg utfører vi en viktig oppgave med formidling av energirelaterte informasjonsoppgaver som støtter overgang til ett bærekraftig energiforbruk.

Vi besitter også en unik kompetanse langs hele verdikjeden for utvikling av fornybar energi og energieffektivisering – fra utredninger og analyser etterfulgt av forprosjekt for identifiserte energiprosjekter til prosjektledelse og prosjektering av store og små fjern- og nærvarmeprosjekt samt konverteringer til fornybare varmeløsninger.

NEE vant i 2015 "the European Energy Service Award for "Best Energy Service Provider", som er EU-kommisjonens internasjonal pris for beste leverandør av energitjenester. NEE fikk prisen for sitt arbeid med gjennomføring av lønnsomme tiltak for energieffektivisering med garanterte besparelser for sine kunder.

FirmaManpower for Norsk Enøk og Energi
FylkeTelemark
StedPorsgrunn
Søknadsfrist29.02.2016

For Norsk Enøk og Energi AS søker vi en erfaren og operativ ingeniør til teknisk kontroll innen bygg, rør, ventilasjon, elektro eller automatikk. Vi søker deg som har spisskompetanse fra rehabilitering av tekniske anlegg, eller erfaring fra tverrfaglig byggeledelse.

Du vil sammen med de andre faggruppene jobbe mot et felles mål om å redusere energi. I en utførelsesfase vil du få ansvaret for å utarbeide teknisk beskrivelse, innhente priser, oppfølging av pågående arbeider samt kontrollere ferdig produkt.

Arbeider du hos en bygg- eller elektroentreprenør, eller med tekniske tjenester innen VVS, som rådgiver, prosjektleder e.l., og ønsker en ny og kreativ hverdag i et tverrfaglig miljø, bør du søke denne jobben.

Om deg:
Du har lang og god erfaring innen faget, har relevant utdanning og bidrar som en god og inkluderende kollega.
Vi forventer oss en effektiv, ærlig og nøyaktig person, som kan ta flere roller.

Vi tilbyr:

  • En variert og spennende jobb
  • Gode kollegaer
  • Utfordrende prosjekter
  • Konkurransedyktige betingelser

For mer informasjon om selskapet - www.nee.no

Søknader og andre henvendelser sendes distriktssjef i Manpower, Torkild Moen.

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Kontaktinformasjon

Torkild Moen
Telefon 90137711
Torkild.Moen@manpower.no

Vis flere stillinger: