Saksbehandler trafikkteknikk

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7600 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region midt
FylkeMøre og Romsdal
StedÅlesund
Søknadsfrist23.02.2016

Vi har nå ledig stilling som saksbehandler ved Plan- og trafikkseksjonen Møre og Romsdal i Region midt. Kontorsted vil være Ålesund.

Seksjonen består i dag av 26 ansatte fordelt på kontor i Molde og Ålesund. Som en av to seksjoner i Vegavdeling Møre og Romsdal opererer vi tett opp mot vegen og dens brukere. Som medarbeider hos oss vil du gjøre vurderinger som betyr mye for de som skal ferdes og oppholde seg trygt langs vegene våre. Vi har blant annet ansvar for saksbehandling i henhold til veglov og plan- og bygningslov, planlegging av anlegg for alle typer trafikanter og en rekke andre trafikksikkerhetsoppgaver. Seksjonen arbeider tett mot kommuner og fylkeskommune, og representerer et sammensatt fagmiljø med store muligheter for faglig utvikling.

Hva skal du jobbe med?
Arbeidsoppgavene vil i hovedsak knytte seg til saksbehandling av søknader innen områdene

  • Skilting
  • Arbeidsvarsling
  • Graving og nærføring

Dette er oppgaver som krever stor grad av nøyaktighet og presisjon, og som stiller krav til å forholde seg til korte tidsfrister. I tillegg innebærer stillingen mye kommunikasjon bl.a. med entreprenører. Det er også viktig å kunne tilegne seg gode ferdigheter i ulike dataverktøy.

Andre oppgaver innenfor trafikkteknikk og trafikksikkerhet kan bli lagt til stillingen.

Hvem er du?
Vi krever at du har minimum treårig universitets- eller høgskoleutdanning med relevante fagkombinasjoner, helst innen planfag eller andre relevante fagområder. Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen i utlandet, må den være godkjent av NOKUT (www.nokut.no).

Vi ser etter deg som jobber godt selvstendig, men som også bidrar positivt i en faggruppe. Du er nøyaktig, effektiv og strukturert. Avdelingen ivaretar en rekke ulike oppgaver, og ser etter ambisiøse og initiativrike medarbeidere. Personlig egnethet vektlegges. Meget god muntlig og skriftlig kommunikasjonsevne på norsk er en forutsetning.

Noe reisevirksomhet må påregnes, og det er nødvendig med førerkort klasse B.

Vi kan tilby:
Stillingen inngår i et godt og etablert faglig miljø, og vi kan tilby interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Lønn fastsettes etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk. Fra lønnen trekkes 2 % pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse. Videre kan vi tilby gunstige arbeidstidsordninger, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt gode muligheter for etter- og videreutdanning.

Annet:
Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det. Vi gjør oppmerksom på at søkerlisten kan bli offentliggjort, selv om du har bedt om unntak fra denne, jf.Offl. § 25. Du vil i så fall bli varslet. Søknad med CV sendes elektronisk. Bekreftede kopier av vitnemål og attester tas med ved et eventuelt intervju.

Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til seksjonsleder Lisbeth Smørholm på tlf. 928 27 024.

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: