Ledig stilling innen sykkeltilrettelegging

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7600 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region midt
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist21.02.2016

Ved Plan- og trafikkseksjonen i Trondheim er det ledig stilling innen faggruppe Planlegging Miljøpakken med primært arbeidsområde sykkelplanlegging. Kontorsted er Statens hus i Trondheim sentrum.

Plan- og trafikkseksjonen har et stort ansvar innenfor programområdene i Miljøpakken i tillegg til forvaltningsoppgaver knyttet til riks- og fylkesvegnettet i Sør-Trøndelag. Seksjonen har pr i dag 27 medarbeidere, som representerer et sterkt og sammensatt fagmiljø med store muligheter for faglig utvikling.

Hva skal du jobbe med?

Du vil jobbe med et bredt spekter av oppgaver innen programområdene i Miljøpakken, men med spesielt fokus på sykkeltilrettelegging. Statens vegvesen er en viktig aktør i 3-parts samarbeidet i Miljøpakken sammen med Trondheim kommune og Sør-Trøndelag fylkeskommune. I tillegg følger vi opp vårt ansvar som del av Bymiljøavtalen. Det er store faglige utfordringer både med hensyn til oppfølging av statens ansvar, men også gjennom vår rolle som vegmyndighet for fylkesveger.

Den vi søker etter, skal være med på å ta ansvar for utviklingen av oppgavene innenfor arbeidsområdene. Dette gjelder forberedende planlegging, planbestillinger og oppfølging av planoppgavene både ovenfor interne og eksterne samarbeidspartnere. Arbeidet foregår i et tett samarbeid mellom Statens vegvesen, Sør-Trøndelag fylkeskommune og Trondheim kommune.

Vedkommende vil også være kompetanseperson/premissleverandør inn mot øvrige prosjekter på riks- og fylkesvegene i Sør-Trøndelag samt at andre oppgaver innenfor seksjonens ansvarsområder kan være aktuelle.

Hvem er du?

Du har relevant høyere utdanning fra universitet eller høgskole, minimum 3 år. Vi søker etter personer med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, som tar initiativ og arbeider selvstendig og strukturert. Førerkort klasse B er et krav for stillingen.

Annet:

Lønn fastsettes etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk. Fra lønnen trekkes 2 % pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse.

Videre kan vi tilby

- gunstige arbeidstidsordninger

- gode pensjons- og forsikringsordninger

- gode muligheter for etter- og videreutdanning

Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til seksjonssjef Erik Jørgen Jølsgard på tlf. 917 34 603.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Søknad med CV sendes elektronisk. Bekreftede kopier av vitnemål og attester tas med ved et eventuelt intervju.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlisten kan bli offentliggjort, selv om du har bedt om unntak fra denne, jf.Offl. § 25. Du vil i så fall bli varslet.

Søk på stillingen her

Kontaktpersoner:
Erik Jørgen Jølsgard
tlf: +47 73 58 26 81
mob: +47 917 34 603