Prosjekt- og byggeledelse innen samferdsel og VA - Sweco satser

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1350 ansatte fordelt på 26 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist07.03.2016

Sweco satser på infrastruktur og prosjektledelse. Vi ønsker å knytte til oss flere PA-medarbeidere innen fagområdene veg, jernbane, sporvei og VA . Vår avdeling for prosjekt- og byggeledelse i Oslo har i dag ca. 30 medarbeidere. Vi arbeider primært på byggherresiden, men våre prosjekteringsledere leder også tverrfaglige oppdrag i Sweco. Vi arbeider tett sammen med våre fagavdelinger, noe som gir våre PA-medarbeidere tilgang til et sterkt fagmiljø. Primært kontorsted vil være på Vækerø, men du vil kunne ha arbeidssted hos byggherre eller på prosjektkontor i Oslo / Akershus. Vi har oppdrag for offentlige og private byggherrer.

Arbeidsoppgaver:

  • Prosjektledere
  • Byggeledere
  • Prosjekteringsledere
  • SHA-rådgivere (KU/KP)

Vi har som målsetning å tilby PA- team til våre kunder.

Muligheter:

Vi tilbyr eget karriereprogram for deg som arbeider med PA-fag. Programmet inneholder kurs fra ledende kursleverandører i bransjen og gir generelle studiepoeng. Du kan ta videregående kurs innen prosjektledelse, prosjekteringsledelse, byggeledelse, eller SHA og bli sertifisert. Sweco har stort fokus på godt arbeidsmiljø og tilbyr derfor flere faglige og sosiale arrangementer til sine medarbeidere. Vi er kundenære og engasjerte, og bidrar med høy kompetanse inn i våre oppdrag.

Din bakgrunn:

Sivilingeniør (MSc) /ingeniør (BSc) med mer enn fem års erfaring innen ledelse av samferdsel-/anlegg- eller VA-prosjekter. Vi ønsker primært personer med erfaring fra rådgiver, entreprenør, arkitekt eller byggherreorganisasjon.

Du ønsker å bli en del av og videreutvikle vårt PA-miljø som skal være kjennetegnet ved høy kvalitet, bærekraftige løsninger og gode økonomiske resultater.

  • Vi ønsker oss driftige medarbeidere som kan skape gode mellommenneskelige relasjoner og være pådrivere i byggeprosessene
  • Du må være strukturert og selvdreven med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Vi trenger medarbeidere med god kontraktforståelse og evne til å opptre tydelig på vegne av byggherre
  • For å lykkes må du ha god evne til å identifisere hva som er viktig og lede team mot felles mål
  • Vi ønsker søkere som har et kundenettverk og kan etablere og videreutvikle kundeforhold
  • Vi ønsker at du har erfaring fra og ønsker å arbeide i utfordrende prosjekter
  • Det er en forutsetning å beherske norsk som arbeidsspråk både muntlig og skriftlig

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Linda Hårvik

Avdelingsleder

+47 926 96 121

Halvor Tuv

Gruppeleder

+47 975 25 506

Haavard Jaastad

Gruppeleder

+47 916 83 659

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: