Byplanleggere

Asplan Viak er eiet av en stiftelse og du vil derfor erfare at vi har et litt annet verdigrunnlag enn mange av våre konkurrenter. Vi vil at hver enkelt medarbeider skal være seg bevisst at alle våre handlinger setter avtrykk; i nærmiljøet og samfunnet som helhet. I våre løsninger, vårt miljøengasjement, vår tverrfaglighet, våre prosjekter. Vår kultur bygges innenfra og reflekteres utad.
Som et av landets største rådgivende ingeniør- og arkitektfirma er vi en viktig arena for samfunnsutviklingen. Vi former samfunnet og ser mennesket.

FirmaAsplan Viak
FylkeAkershus
StedÅs
Søknadsfrist13.03.2016

Plan- og Urbanismemiljøet i Oslo-området består i dag av 25 medarbeidere som har sine daglige arbeidsplasser i våre kontorer i Sandvika, Oslo og på Ås. Vi er i en spennende utvikling hvor vi tar del i den veksten som skjer i byer og tettsteder i og rundt Oslo. På Ås-kontoret samarbeider Plan- og urbanismemiljøet tett med vårt fagmiljø innen Vann og miljøløsninger. Vann- og miljøgruppen på Ås har spesialkompetanse på naturbaserte rensesystemer og desentraliserte løsninger (grunnvannsforsyning, avløp, overvann).

Folloregionen og Østfold er en av de regionene som har sterkest vekst og våre ambisjoner er å møte etterspørselen etter plankompetanse gjennom å ansette flere medarbeidere ved vårt Ås-kontor.

Vi søker etter to medarbeidere; både med lang og mindre lang erfaring.

For stillingen som krever mest erfaring krever vi at du må kunne lede komplekse planprosesser fra tidlige avklaringer rundt prosess til vedtatt plan. Som oppdragsleder vil du være ansvarlig for at oppdraget blir gjennomført innenfor avtalte rammer og ha utstrakt kommunikasjon med kunder, myndigheter og andre berørte parter.

For den andre stillingen vil vi vektlegge evnen til å analysere og utvikle gode konsepter som grunnlag for formelle planer. Du må være formsterk og beherske ulike visualiseringsteknikker. Videre må du kunne bistå med å utarbeide plankart og øvrige dokumenter som inngår i et planforslag.

Kvalifikasjoner

  • Utdanning fra høyskole/universitet
  • Erfaring og interesse fra å jobbe med mulighetsstudier og gjennomføring av planprosesser etter Plan- og bygningslovens bestemmelser
  • Gode kunnskaper i norsk muntlig og skriftlig

Personlig egenskaper

  • Gode analytiske evner og interesse for fagområdet
  • Gode samarbeidsevner og god evne til å bygge relasjoner internt og eksternt
  • Kreativ og løsningsorientert

Vi tilbyr

  • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med stor mulighet for å påvirke egen arbeidshverdag
  • Faglig interessant miljø med dyktige og hyggelige kollegaer
  • Konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie i tillegg til fri i arbeidsdagene i påskeuken og romjulen
  • Studieturer, fagsamlinger og ulike sosiale arrangementer

Søknad med CV og aktuelle vedlegg sendes inn via Send søknad på denne siden

Kontaktpersoner:
Avdelingsleder Per Einar Saxegaard
mob: +47 97 03 98 19

Gruppeleder Hans Baalerud
mob: +47 91 57 55 20

Vis flere stillinger: