GK Rør på plass i Haugesund

Thor Magne Haukaas er i gang med å etablere en ny GK Rør-avdeling i Haugesund.

– Da jeg fikk tilbud om å være med å starte opp en ny røravdeling på Haugalandet for GK Rør, syntes jeg det virket så spennende og interessant, at jeg bare måtte være med på dette, sier Haukaas i en pressemelding.

Han begynte i jobben som avdelingsleder 1. januar, og er allerede i gang med å bygge opp avdelingen. Han har fra tidligere bred erfaring fra rørentreprise, olje- og gassindustrien og fra grossistsiden som teknisk leder.

Kontorsted blir Norheim Næringspark – samlokalisert med GKs øvrige fag i Haugesund. GK Rør skal tilby alle rørleggertjenester for kunder på Haugalandet og omegn, samtidig som de skal bidra inn i totaltekniske entrepriser og serviceavtaler sammen med GK Inneklima.

Administrerende direktør Geir Bjørke i GK Rør sier etableringen er viktig strategisk for selskapet som nå teller over 400 ansatte i Norge.

– GK Rør er i sterk vekst og vi har en klar strategi på å etablere oss i alle landets regioner. Det er viktig at vi i GK kan svare opp markedet som i økende grad etterspør totaltekniske entrepriser og service, sier Bjørke.