BundeGruppen vil bli Norges beste arbeidsplass

BundeGruppen arbeider for å bli Norges beste arbeidsplass i 2020.

‐ Dette skal vi få til ved å involvere de ansatte og praktisere ledelse basert på våre verdier, fortalte konsernsjef Odd‐Erik Bunde på BundeGruppens årlige Verdidag.

BundeGruppen består av eiendomsutviklingsselskapet BundeEiendom og entreprenørselskapene BundeBygg og M2 Entreprenør. Konsernet er blant de største aktørene innen entreprenørvirksomhet, prosjektutvikling, eiendomsutvikling og ‐drift i Oslo og Akershus.

‐ Vi dyrker skikkelighet og redelighet. I bunn og grunn handler det om Folk. Derfor er verdigrunnlaget vårt Folkeskikk, Orden, Lagånd og Kundefokus, (FOLK), forteller Bunde i en pressemelding.

Slagordet ‘Det handler om FOLK’ ble lansert i 2013 og entreprenørkonsernet har siden dette rendyrket og tydeliggjort verdiene i måten å bedrive ledelse.

‐ Alle våre ansatte har vært med på å bestemme hva verdiene skal bety for oss og hvordan de skal etterleves, forteller Bunde. Han vet at det skal mer til for å bli Norges beste arbeidsplass.

‐ Jeg er imidlertid overbevist om at riktig fokus og kontinuerlig arbeid basert på gode verdier, vil bidra til å tiltrekke de beste i bransjen og til at de ansatte vil synes de har Norges beste arbeidsplass å gå til, sier han. Reisen mot det ambisiøse målet startet i 2015 og gjøres i samarbeid med rådgivningsvirksomheten Great Place to Work.

Som ett av leddene i forbedringsarbeidet, gjennomfører BundeGruppen årlig en Verdidag. Den 28. januar ble årets samling gjennomført på Grefsenkollen.

‐ Verdidagen gir alle lederne i BundeGruppen en dag borte fra de vanlige arbeidsoppgavene, og bidrar til å bygge videre på det som er fundamentet i alt vi foretar oss, nemlig verdiene våre FOLK, sier konsernsjef Odd‐Erik Bunde.