Open søknad for nyutdanna i Region vest

Statens vegvesen arbeider for at både gåande, syklande, køyrande og kollektivreisande skal komme trygt fram. Vi planlegg, bygger, drifter og vedlikeheld riks- og fylkesvegar og har tilsyn med køyretøy og trafikantar. Som vegadministrasjon for fylkeskommunane og staten yter vi fagleg grunnlag for politiske avgjerder og set dei ut i livet. Vi er ein stor samfunnsaktør med over 7300 engasjerte medarbeidarar med brei kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regionar.

FirmaStatens vegvesen Region vest
FylkeFlere fylker
StedRogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane
Søknadsfrist30.06.2016

Statens vegvesen er landet sin største oppdragsgjevar innan veganlegg og drift. Vegvesenet har også ansvar for trafikksikkerheit og tenester til deg som brukar vegane våre. Vi er over 6000 tilsette spreidd over heile landet, fleire også utanlands. Årleg forvaltar vi meir enn 20 milliardar kroner til vegsektoren.
Region vest har i dag ca. 1200 medarbeidarar geografisk spreidd i heile regionen, dvs. fylka Sogn og Fjordane, Hordaland og Rogaland. Fylkeskontora er plasserte i Leikanger, Bergen og Stavanger.

Vi står overfor store utfordringar i vegsektoren og søker kontinuerleg etter dyktige fagfolk. Våre medarbeidarar har ulik utdanning, men det er spesielt personar med teknologiutdanning vi har behov for. Vi oppmodar derfor nyutdanna ingeniørar/sivilingeniørar og inspektørar til å senda søknad via denne utlysninga.

NB! Dersom det er ei konkret utlyst stilling i Region vest du ønskjer å søke på, skal du ikkje søke via «open søknad», men søke direkte på den konkrete stillinga. Ta eventuelt kontakt med kontaktpersonane som er oppgitt her om du treng hjelp.

Region vest har behov for master-/sivilingeniørar og ingeniørar innan følgjande fag- og arbeidsområde:

Vegplanlegging/prosjektering

Prosjektleiing, prosjektstyring og prosessleiing

  • Landskapsarkitekt
  • Bruingeniør – planlegging og konstruksjon
  • Ingeniørgeologi/geoteknikk
  • Grunnerverv
  • Byggeleiarar – investeringsprosjekt, drift og vedlikehald, elektro

Inspektørar:

For inspektørar ønskar vi at de har Trafikklærarutdanning frå HiNT/Statens trafikklærarskole eller anna relevant utdanning.

Vi tilbyr:

  • spennande og utfordrande arbeidsoppgåver i eit godt arbeidsmiljø
  • gode muligheiter for personleg og fagleg utvikling
  • lønn- og arbeidsvilkår i samsvar med gjeldande lønnspolitikk
  • stipendordningar
  • moderne kontorlokalitetar med gode teknologiske fasilitetar
  • god pensjons- og yrkesforsikringsordning gjennom Statens Pensjonskasse
  • fleksibel arbeidstidsordning og eit allsidig velferdstilbod

Send ein open søknad og skann inn CV ’en din på linken ”send søknad” på denne sida

Det må i søknaden kome fram kva fagområde du ønskjer å jobbe med, samt kvar i regionen du ønskjer kontorstad. Du kan verte kontakta om vi har aktuell stilling. Søknader eldre enn 6 månader vil bli sletta i systemet.

Kontaktpersonar:
Eva Karin Gjerløw
tlf: +47 57655860
mob: +47 91366958

Linda Chr Randal
tlf: +47 55516806

Sissel Tvedt
tlf: +47 51911499