Elektromedarbeidere

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7300 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region sør
FylkeVest-Agder
StedKristiansand S
Søknadsfrist23.02.2016

Statens vegvesen Region sør har to ledige stillinger innenfor elektrofaget. Stillingene er organisatorisk knyttet til Ressursavdelingens elektroseksjon.

Statens vegvesen har mange utfordrende oppgaver innenfor elektrofaget. Med et tungt belastet hovedvegnett og et stadig økende antall tunneler, er fokuset rettet mot en sikker avvikling av trafikken. Dette løses blant annet gjennom avanserte styrings- og overvåkningssystemer, som er basert på en god elektroinfrastruktur langs vegnettet. Statens vegvesen har ansvaret for å planlegge, prosjektere, implementere og drifte både infrastrukturen og systemene, samt ansvar for å følge de gjeldende lover og forskrifter innenfor elektrofaget.

Begge stillingene vil være i Vest-Agder.

  • Stilling nr 1 er assisterende byggeleder elektro/veglys.
  • Stilling nr 2 er kontrollingeniør i forbindelse med tunneloppgradering i Vest- og Aust-Agder

Elektroseksjonens ansatte er det faglige støtteapparatet til veiavdelingene i fylkene og utbyggingsprosjektene.

Arbeidsoppgavene vil omfatte oppfølging av alle sider ved kontraktene med elektroentreprenørene, bl.a. kontraktsformaliteter og -økonomi, byggemøter og koordinering, tilleggs bestillinger/endringer, stikkprøvekontroll og kontroll av dokumentasjon. Det gis gode muligheter for å delta i påvirkningen i valg av løsninger, og oppgaver med oppfølgingen av elektrokonsulenter i planleggingen inngår også.

Arbeidssted for stillingene er i Kristiansand. Noe reisevirksomhet samt ubekvem arbeidstid må påberegnes.

Du må i søknaden presisere hvilken stilling du søker, eventuelt prioritere rekkefølge du ønsker å bli vurdert om du er interessert i begge stillingene.

Kvalifikasjoner:

  • Utdannelse fra universitet eller høgskole, min 3 år innen relevant fagkrets. For kandidater med sterk og allsidig praksis fra de aktuelle fagområdene og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan kravet til utdanning fravikes.
  • Det kreves fagbrev/montørsertifikat Gruppe L. Det er ønskelig med installatørpapirer.
  • Det er ønskelig med erfaring i kontraktshåndtering og eventuelt kompetanse innen kommunikasjonsteknologi (automasjon).
  • God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne.
  • Stillingen krever førerkort kl. B.

Vi kan tilby:

  • Personlig og faglig utvikling med interessante og utfordrende oppgaver
  • Et godt og tverrfaglig arbeidsmiljø
  • Fleksibel arbeidstid og gode velferdstilbud
  • Gunstig pensjonsordning med 2% innskudd til Statens pensjonskasse)

Lønn i henhold til Statens vegvesens lønnspolitikk

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert, til å søke jobb hos oss.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om din søknad kan bli offentliggjort selv om du har bedt om unntak fra offentlig søkerliste. Du vil bli varslet om dette.

Kontaktpersoner:
Fredrik Askjer
mob: 90869140

Søk stilling

Vis flere stillinger: