Prosjekt-/anleggsleder

Vi er en mellomstor entreprenørbedrift i Bodø som har eksistert i 40 år, og har per i dag 34 ivrige ansatte. Vi utfører de fleste oppdrag innen vei-, havne-, jernbane,- og flyplassutbygging. I tillegg har vi et datterselskap som driver med fjell- og skredsikring

FirmaBernhardsen Entreprenør
FylkeNordland
StedBodø
Søknadsfrist15.02.2016

Ansvar/arbeidsoppgaver:

Som prosjekt-/anleggsleder vil du få ansvar for drift av et eller flere anlegg. Arbeidsoppgaver vil i tillegg være ukeplanlegging og rapportering, daglige innkjøp og bestillinger, bemanning og ledelse av prosjektteam, styring av underentreprenører, budsjett og regnskap for de ulike prosjekt, kvalitetskontroll og HMS.

Kvalifikasjoner:

Vi ønsker fortrinnsvis at du har ingeniør eller sivilingeniørutdanning, men hvis du har lang relevant erfaring kan det veie opp for manglende utdanning.
Stillingen vil være lokalisert til våre prosjekter i vårt markedsområde.

Betingelser:

Søker må beherske norsk, både skriftlig og muntlig. Vi tilbyr lønn etter avtale, samt ryddige lønnsforhold med pensjonsordning og et godt arbeidsmiljø. Tiltredelse etter avtale.

Skriftlig søknad m/CV sendes på epost til daglig leder Harald Rostad, harald@b-ent.no snarest, og senest 15.02.16. Ved spørsmål kan han ringes på tlf. 971 49 572.

Vis flere stillinger: