Nytt Starlock-tilbehør fra FEIN

Fra januar 2016 er FEIN-tilbehøret for oscillerende elektroverktøy med Starlock-verktøyfeste tilgjengelig på markedet.

Dette åpner for at brukere kan arbeide inntil 25 prosent raskere og oppnå mer nøyaktige resultater, skriver FEIN-Norge i en pressemelding.

Med nye sagblader tar oppfinneren av oscillerende elektroverktøy et nytt steg i den nesten 50 år lange utviklingshistorien: FEIN E-Cut Precision bimetall-sagblader byr på høy skjærehastighet og lite slitasje.

Det nye verktøyfestet er utviklet av FEIN i samarbeid med Bosch for å kunne tilby brukerne en enhetlig standard. Starlock-festets tredimensjonale geometri og høye stabilitet gjør at det er mulig å oppnå maksimal kraftoverføring og dermed et merkbart raskere arbeidsforløp.Dessuten jobber brukerne i et jevnere og roligere tempo med Starlock.

FEIN har forbedret sortimentet av tilbehør til oscillerende elektroverktøy ytterligere: Som eneste produsent av Starlock-tilbehør utruster FEIN nå alle E-Cut-sagblader med en ubøyelig holder av rustfritt stål.

Denne sikrer maksimal styrke og dermed svært nøyaktige sageresultater. I tillegg har alle E-Cut-sagblader et sponrom til bortleding av eventuell spon. Holder og sagblad er sveiset sammen til en stabil enhet. Starlock-tilbehør kan brukes sammen med de oscillerende oppussingssystemene fra FEIN (MultiMaster, MultiTalent, SuperCut) og Bosch samt maskiner med 12-punktsfeste fra andre produsenter.

Starlock-tilbehør er altså kompatibelt med de fleste maskiner på markedet.