Miljørådgiver med erfaring

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1350 ansatte fordelt på 26 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist28.02.2016

Sweco Norges miljøkompetanse består av vel 40 personer spredt på forskjellige kontorer i landet. Miljøgruppen i Trondheim består av fem engasjerte biologer og naturforvaltere, med bred kompetanse innenfor miljøområdet. Vi utfører blant annet naturfaglige undersøkelser og konsekvensanalyser, utarbeider tiltaksplaner, bistår med vassdragsrestaurering og ivaretar miljøperspektivet for kunder i privat og offentlig sektor. Ettersom gruppens kompetanse er bred, har vi alltid fokus på å kunne diskutere hverandres problemstillinger i prosjekter rundt kaffebordet. Vi arbeider derfor som en sammensatt og engasjert gruppe, med et meget godt arbeidsmiljø.

Muligheter:

Swecos sterke fokus på bærekraftige løsninger både tiltrekker og engasjerer medarbeidere. Som miljørådgiver vil du bli sentral i arbeidet med å finne de gode samfunnsløsningene, og jobbe med kunder som både utfordrer og utfordres på bærekraft. Arbeidet er variert og ofte i flerfaglige team. Du får brukt din miljøkompetanse i ulike prosjekter og utvikle ekspertise som prosjektleder og koordinator.

Arbeidsoppgaver:

Som rådgiver i miljøgruppen i Trondheim vil du få utviklet din kjernekompetanse i forskjellige prosjekter, samtidig som du vil bli utfordret til å utvikle deg innenfor andre fagfelt. Arbeidsoppgavene vil avhenge av din tidligere yrkeserfaring. Du vil få gjennomføre alle faser av prosjektene fra planlegging, eventuelle befaringer, databehandling, rapportering og kundekontakt. Vi ønsker også at du tar en sentral rolle i miljøgruppens tilbudsarbeid og bidrar i markedsarbeidet ut mot eksisterende og nye kunder. Arbeidsdagen kan være hektisk, men preges av spennende og samfunnsrelevante oppgaver innenfor miljøfaget.

Din bakgrunn og egenskaper:

  • Naturfaglig bakgrunn med utdannelse på masternivå er ønskelig, men relevant erfaring kan erstatte dette.
  • Miljøfaglig yrkeserfaring. Fortrinnsvis erfaring med en eller flere av følgende: konsekvensutredninger av ikke-prissatte tema, forurensingsrelaterte problemstillinger, naturkartlegging eller miljøoppfølging på anlegg.
  • Erfaring som oppdragsleder eller koordinator innen større prosjekter er ønskelig.
  • Glød og engasjement for jobben, og evnen til å spre dette til kollegaer
  • Liker å ta ansvar, jobber selvstendig og søker ny kunnskap.
  • Gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner.

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner.

Vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte.

Nå ønsker vi å høre fra deg!

Ansvarlig kontaktperson for stillingen:

Lars Erik Andersen

Gruppeleder miljø Trondheim

Tlf: 93451577

e-post: lars.erik.andersen@sweco.no

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: