Kontrollingeniør konstruksjoner

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7300 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region sør
FylkeTelemark
StedPorsgrunn
Søknadsfrist14.02.2016

I prosjektorganisasjonen for fv. 32 Gimlevegen-Augestadvegen er det ledig arbeidsområde som kontrollingeniør konstruksjoner. Prosjektet inngår i Bypakke Grenland, og er kostnadsberegnet til 585 mill.kr.

Prosjektet omfatter bygging av ny tofelts veg, og innbefatter en løsmassetunnel i et område med vanskelige grunnforhold og med nærføring til både jernbanelinjen og boligblokker. Løsmassetunnelen er drøyt 400 m. I tillegg skal det bygges ny bru over Lilleelva. Prosjektet er delt i to entrepriser; totalentreprise for løsmassetunnelen (strekningen Dr. Munks gate-Augestadvegen) og tradisjonell utførelsesentreprise for strekningen Gimlevegen-Dr. Munks gate. I tillegg kommer egen entreprise for støytiltak.

Konkurransegrunnlaget for utførelsesentreprisen vil bli klargjort for utlysning i mai 2016. Ferdigstillelse for begge entreprisene er 1. juni 2018.
Du kan lese mere om prosjektet her: http://www.vegvesen.no/Fylkesveg/fv32gimaug

Stasjoneringssted vil være på eget prosjektkontor i tilknytning til anlegget, i nærheten av Porsgrunn stasjon.

Arbeidsoppgaver:

Som kontrollingeniør skal du kontrollere utførelsen av arbeidene med fokus på teknisk kvalitet inkludert oppfølgingen av entreprenørens driftskontroll og gjennomføringen av byggherrens stikkprøvekontroll. Du vil delta i byggemøter og arbeidsmøter, og bistå byggeleder ved behov.

Kvalifikasjoner:

  • Utdanning fra universitetet eller høyskole, min. 3 år. Omfattende og relevant erfaring innenfor de aktuelle fagområdene kan kompensere for manglende formell utdanning.
  • Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT ( www.nokut.no).
  • Erfaring innen teknisk kvalitetskontroll er ønskelig, men nyutdannede vil også komme i betraktning.

Det vil også bli lagt vekt på personlig egenskaper som evne til samarbeid og evne til å arbeide strukturert. Du bør være god på å kommunisere tydelig, både skriftlig og muntlig, for å lykkes i denne stillingen.

Vi kan tilby:

  • Gode faglige og personlige utviklingsmuligheter.
  • Fleksibel arbeidstid.
  • Medlemskap i Statens pensjonskasse.
  • Spennende og utfordrende oppgaver i et sosialt og faglig miljø.
  • Gode velferdsordninger.

Lønn fastsettes i henhold til Statens vegvesens lønnspolitikk.

Medarbeiderne i Statens vegvesen skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med annen etnisk bakgrunn enn norsk. Som en IA-virksomhet vil arbeidsforholdene bli lagt til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til prosjektleder Roar Gärtner, tlf. 90737045.

Søknadsfrist er satt til 14. februar 2016.

SØK HER

Vis flere stillinger: