Byggherrestøtte

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7300 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region sør
FylkeTelemark
StedPorsgrunn
Søknadsfrist14.02.2016

Fylkesvegstrekningen Gimlevegen-Augestadvegen, på østsiden av Porsgrunn sentrum, er blant vegparsellene med størst køproblemer i Grenland. Vegen har dårlig standard med hensyn på trafikkmengde og funksjon, og flere punkter er dårlig utformet med hensyn på trafikksikkerhet. Dagens jernbanekryssinger i plan (med bommer) påfører i rushtidene ytterligere kapasitetsbegrensninger for gjennomgangstrafikken på fv. 32. Trafikken gir også belastning på nærmiljøet langs vegen i form av støv og støy samt overflyt av trafikk på boligveger på Hovenga. Trafikkproblemene bedres ved å etablere en helt ny trasé.

Prosjektet er bynært, og vil skape en barriere mellom boligområde, skoler og idrettsanlegg på den ene siden, og Porsgrunn sentrum, jernbanestasjon og bussterminal på den andre siden. Å sikre gode løsninger for de mange gående/syklende som skal mellom disse målpunktene er viktig, både i det ferdige anlegget og under bygging. Deler av den nye traséen skal ligge i kulvert. Denne strekningen ligger nærme eksisterende jernbane, og tett på boligblokker. Det er også vanskelige geotekniske forhold på stedet.

Byggherrestøtte vil arbeide på de to store vegprosjektene i Bypakke Grenland: både fv. 32 Gimlevegen-Augestadvegen og Rv. 36 Skyggestein-Skjelbredstrand. Du kan lese mere om prosjektene her: http://www.vegvesen.no/Fylkesveg/fv32gimaug og http://www.vegvesen.no/Riksveg/rv36skygge

Arbeidsoppgaver:

Byggherrestøtten har en viktig rolle i å bistå og avlaste byggelederne og kontrollingeniørene.

Arbeidsoppgavene innebære publikumshenvendelser, postbehandling, intern kommunikasjon, innkjøp av verneutstyr og rekvisita. Byggherrestøtte vil også arbeide med forberedelse av møter og samlinger og skrive byggemøtereferater, samt arkivering. I tillegg vil du delta i innhenting av tilbud og rapportering. Byggherrestøtte har også en støttefunksjon innen ulike datasystemer.

Det er et etatsinternt utdanningsopplegg for byggherrestøtter og søkeren må enten ha slik utdanning eller være villig til å gjennomgå den.

Kvalifikasjoner:

  • Utdanning fra høgskole med relevante fag, min. 2 år. Omfattende og relevant erfaring innenfor de aktuelle fagområdene kan kompensere for manglende formell utdanning.
  • God relevant erfaring vil bli vektlagt.
  • For å lykkes i denne jobben bør du kunne effektiv behandling av data i Windows Office-baserte programmer.

Vi ser etter deg som er systematisk og at du er en initiativtager. Du bør ha god formuleringsevne, både skriftlig og muntlig. Vi ønsker at du er omgjengelig og kan bidra til et godt og hyggelig arbeidsmiljø.

Vi kan tilby:

  • Gode faglige og personlige utviklingsmuligheter.
  • Fleksibel arbeidstid.
  • Medlemskap i Statens pensjonskasse.
  • Spennende og utfordrende oppgaver i et sosialt og faglig miljø.
  • Gode velferdsordninger.

Lønn fastsettes i henhold til Statens vegvesens lønnspolitikk.

Medarbeiderne i Statens vegvesen skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med annen etnisk bakgrunn enn norsk. Som en IA-virksomhet vil arbeidsforholdene bli lagt til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til prosjektleder Roar Gärtner, tlf. 90737045. Søknadsfrist er satt til 14. februar 2016.

Stasjoneringssted vil være på eget prosjektkontor i Porsgrunn.

SØK HER

Vis flere stillinger: