Prosjektleder Utbygging

Ullensaker er en sentralt beliggende Østlandskommune med ca. 34 000 innbyggere. Kommunen ligger ca. 25 km nordøst for Oslo med to større tettsteder, Jessheim og Kløfta, med førstnevnte som administrasjonssted. Som vertskommune for hovedflyplassen på Gardermoen er Ullensaker kommunepreget av vekst og utvikling.

FirmaUllensaker kommune
FylkeAkershus
StedJessheim
Søknadsfrist15.02.2016

Ullensaker kommune er i sterkt vekst og søker

ProsjektlederUtbygging - 2 stillinger

Kommunen står foran store utbyggingsprosjekter innenfor kommunale formålsbygg. Enheten Utbygging har ansvaret for prosjektering og bygging av kommunale formålsbygg, slik som skoler, barnehager, omsorgsboliger, idrettsanlegg mv. Ved siden av byggherreansvaret er oppfølging av bygg- og anleggsprosjekter, fra et behov oppstår til prosjektet er overlevert og garantiperioden avsluttet, enhetens ansvar.

Du vil være med å lede store investeringsprosjekter, jobbe i et sterkt og tverrfaglig kompetansemiljø, i tett samspill med brukergrupper og politikere. Vi ser etter deg som trives i en kompleks organisasjon, har en tydelig og inkluderende lederstil og har dokumenterbare resultater fra relevante miljøer/prosjekter. Du trives med utfordringer, er modig, raus og løsningsorientert, og ønsker å være med å utvikle en spennende vekstkommune.

For minst en av stillingene er vi ute etter erfaring fra prosjektledelse i tidligfase, hvor rammer og premisser for prosjektet skal settes, i tett samspill med forskjellige brukergrupper. Vi ser for oss at den ene av stillingene skal besettes av en erfaren kandidat, mens den andre kan være noe mer junior. Vi søker sivilingeniør/ingeniør innen bygg, anleggsteknikk eller relaterte fag, men arealplanleggerkompetanse er også interessant. Vi ser gjerne at du har noe erfaring fra ulike kontrakts- og entreprisemodeller.

Du trives med å tenke tverrfaglig, være en premissleverandør, og ha et strategisk blikk i samspillet med både brukere, politikere og egne/innleide fagressurser. Du kan vise til gode resultater fra prosjektledelse innenfor etablerte rammer og fullmakter, med fokus på tid, økonomi og kvalitet. Erfaring fra politisk styrt organisasjon vil være en fordel.

Interesserte kan ta konfidensiell og uforpliktende kontakt med våre rådgivere i Habberstad, Jan Egil Myhre, tlf. 90 89 25 22 eller Marit Mellem, tlf. 90 54 65 32.

Søknad med CV sendes marit.mellem@habberstad.no senest innen 15. februar 2016.

Vis flere stillinger: