Tom Skaara

Fritzøe lanserer unikt veggpanel

–Relieffvegg har potensiale til å bli virkelig stort i Norge, mener salgsdirektør Tom Skaara i Fritzøe Engros AS. Han har selv stått på for å få de håndlagde veggpanelene til Norge.

Relieffvegg er veggpaneler fremstilt fra ulike treslag. Relieffvegg kommer i flere nyanser, samt både kløyvet og saget finish, skriver Fritzøe Engros i en pressemelding.

–Slipp kreativiteten løs

Salgsdirektør Tom Skaara i Fritzøe Engros AS er godt fornøyd.

– Etter at Relieffvegg ble lansert i sentral-Europa har populariteten og etterspørselen tiltatt raskt. Her inviteres naturen inn i varmen. Relieffvegg har mange bruksområder, og jeg ser blant annet for meg at produktet vil slå an til kontrastvegger. Samtidig gleder jeg meg veldig til å se resultatene når interiørarkitekter, byggmestre og folk flest nå kan ta produktet i bruk og slippe kreativiteten løs. Relieffvegg spiller på lag med naturen, og har et helt spesielt preg. Her snakker vi om originalt treverk som er bearbeidet for hånd. Treet er montert på trefiberplater, og sluttproduktet er innbydende og enkelt å montere. Produktet leveres i praktiske pakker på en kvadratmeter, og er dermed lett håndterlig, forteller Skaara.

–En ekstra dimensjon

Relieffvegg leveres i størrelsen 360x550 millimeter. Som tilbehør fås start- og avslutningslister i samme farge som produktet. Skaara fremhever at Relieffvegg er et gjør-det-selv-produkt:

—Relieffvegg utformet slik at både byggmesteren og hobbysnekkeren enkelt kan montere panelene raskt og effektivt. Her kan man enkelt dekorere en stuevegg, eller man kan velge å pryde yttergangen og hytta. Dette er et vakkert og spesielt produkt som tilfører en ekstra dimensjon, og gjør at gjestene dine husker besøket, smiler han.

Relieffvegg vil være tilgjengelig fra Fritzøe Engros’ hovedlager fra mars 2016.