Prosjektleder

Hersleth Entreprenør AS er et entreprenørselskap med hovedaktiviteter innenfor tradisjonell bygg- og anleggsvirksomhet. Aktivitetene omfatter nybygg og rehabilitering innen privat og offentlig sektor, med søndre del av Oslo og Akershus (Follo), og Østfold som markedsområde. Hersleth Entreprenør AS hadde i 2015 en omsetning på ca kr 300 mill., med hovedkontor beliggende på Såner i Vestby, og tilgjengelige kontorlokaler i Fredrikstad. Hersleth Entreprenør AS er også involvert i boligutvikling. Se vår hjemmeside www.hersleth.no for mer informasjon.

FirmaHersleth Entreprenør
FylkeFlere fylker
StedFollo, Moss og Glommaregionen
Søknadsfrist15.02.2016

Grunnet stor ordremengde i Follo, Moss og Glommareginonen søker vi ny medarbeider til stillingen som prosjektleder.

Vi ser etter en sulten person med ingeniørutdannelse og minimum 5 års erfaring som prosjektleder med totalansvar for utførelsen av byggeprosjekter, både offentlig og bolig.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser i et utfordrende og stimulerende miljø, både faglig og sosialt. Bedriften har også hytte til disposisjon for de ansatte. Det er gode muligheter for personlig utvikling.

Interesserte kan sende søknad eller ta kontakt med Reinert Hersleth på tlf 64 98 23 33 eller mobil 917 09 120 for en samtale!

Søknader sendes post@hersleth.no

eller

Hersleth Entreprenør AS

Hobølveien 4

1550 Hølen