Byggeleder Miljøpakken

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7300 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region midt
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist09.02.2016

Vil du være tett på vegprosjekter i Trondheim? Vil du gjøre Trondheim mer miljøvennlig? Liker du å ha ansvar og selvstendighet som byggeleder? Virker det spennende å følge opp prosjekter i sentrumsnære områder?

Da søker vi etter deg!

Miljøpakken ved Vegavdelingen Sør-Trøndelag har ledig stilling som byggeleder for utbyggingsprosjekter i Trondheimsområdet.

Hva skal du jobbe med?

Arbeidet omfatter store og små prosjekter i travle bygater og veger, og omfatter miljøtiltak, støytiltak, trafikksikkerhetstiltak, kollektivtiltak og tiltak for gående og syklende. Byggelederen har ansvar for å styre gjennomføringen av byggingen, og vil arbeide i et team med byggeledere, kontrollingeniører, andre i prosjektorganisasjonen samt tverrfaglige grupper.

Det kreves samarbeid med Trondheim kommune, vernemyndigheter, fylkeskommunen og grunneiere. Byggeleder rapporterer til prosjektleder.

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer.

Kvalifikasjoner

Det kreves bachelorgrad i bygg- og miljøfag fra høyskole. Det er en fordel med erfaring fra byggeledelse av utbyggingsprosjekter, men nyutdannede oppfordres også til å søke. Videre er det et krav om førerkort klasse B for stillingen. Det utstrakte samarbeidet med både interne og eksterne aktører som stillingen innebærer, forutsetter god norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne.

Hvem er du?

Oppgavene krever evne og vilje til å møte og løse utfordringer, og det vil bli lagt stor vekt på samarbeids- og personlige egenskaper.

Vi er ute etter en person som er:

  • Serviceinnstilt
  • Utadvendt
  • Resultatorientert
  • God på tverrfaglig samarbeid
  • Trives med å jobbe i team

Vi kan tilby

Lønn fastsettes etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk. Fra lønnen trekkes 2 % pensjonsinnskudd til Statens Pensjonskasse.

Vi tilbyr også disse godene:

  • Introduksjonsprogram og fadderordning
  • Fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • Pensjonsordning og mulighet for lån i Statens pensjonskasse
  • Etatsskoler og gode muligheter for faglig påfyll

Kontorsted for stillingen er Trondheim.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Har du spørsmål om stillingene, ta kontakt med prosjektleder for Miljøpakken Vegavdelingen Sør-Trøndelag Terje Fiksdal 995 32 966, eller Odd Nygård 913 44 378.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlisten kan bli offentliggjort, selv om du har bedt om unntak fra denne, jf.Offl. § 25. Du vil i så fall bli varslet.

Søknad med CV sendes elektronisk. Bekreftede kopier av vitnemål og attester tas med ved et eventuelt intervju.

SØK HER

Vis flere stillinger: