Glava lanserer Proff 34

Glava har videreutviklet hovedproduktet sitt, og lanserer Proff 34, med enda bedre isolasjonsevne.

Proff 35 blir erstattet av Proff 34.

– Nå har vi tatt hovedproduktet vårt ett steg videre, som gir mulighet til å isolere norske bygg enda bedre, sier Henrik Norland, produktsjef for Bygg i Glava.

De jobber kontinuerlig for å utvikle isolasjonsprodukter med bedre evne til å isolere.

Det er investert innovasjon og modernisering av maskinparken. Høsten 2015 åpnet Glava utvidelse av fabrikken i Stjørdal, der det er investert 130 millioner kroner i bygging av Europas mest moderne produksjonslinje for glassullproduksjon.

– Det stilles stadig større krav til isolasjonsverdien i det norske byggemarkedet. Vi er rustet for å møte etterspørselen etter økt boligkomfort, sier Jon Karlsen, administrerende direktør i Glava AS.

Investering i nye produksjonsanlegg betyr mer energieffektiv og rasjonell produksjon av glassullprodukter. Bedre produktegenskaper er et viktig ledd i satsingen. Jo lavere lambda-verdi, desto bedre isolerer produktet.

– Isolasjon handler om energi, miljø og komfort. Ved å isolere med bedre isolasjonsevne oppnår vi bedre inneklima og lavere energiforbruk i norske bygg og boliger, forklarer Norland.

– God komfort starter med riktig isolasjon. Derfor er det spesielt viktig at håndverkeren anbefaler kundene sine å etterisolere når de først pusser opp.