Lindab har ansatt nye salgsingeniører i Bergen og Trondheim

Nils Tomas Tollefsen (39) og Stefan Myhre Pettersen (27) er ansatt som Salgsingeniører i Lindab AS. 

Nils Tomas Tollefsen har tidligere jobbet som HVAC ingeniør hos Reinertsen AS. Nils Tomas har teknisk utdannelse som Fagskoleingeniør fra KEM-linjen ved Bergen Tekniske Fagskole. Han startet opp i Lindab AS, avdeling Bergen i begynnelsen av november.

- Vi er særdeles godt fornøyd med å få Nils Tomas på plass lokalt hos oss i Bergen med sin kompetanse på inneklima og energieffektivitet, som er en svært viktig kompetanse vi trenger for å tilføre våre kunder verdi, sier Bjørn Størksen, regionssjef Sør/Vest for Lindab.

Ved Lindabs avdeling i Trondheim er Stefan Myhre Pettersen ansatt som salgsingeniør. Pettersen kommer også fra Reinertsen AS hvor han jobbet som HVAC ingeniør. Han har sin VVS-ingeniør utdannelse fra Høgskolen i Sør-Trøndelag.

- Lindab har et sterkt fokus på inneklimaløsninger og derfor er vi svært fornøyd med at vi får styrket kompetansen lokalt med ansettelsen av Stefan. Vi har stor kompetanse innen Lindab på inneklimaløsninger men vi gleder oss naturligvis over at vi nå står sterkere rustet lokalt, slik at vi skal kunne gi våre kunder en enda bedre service fremover, sier Ståle Svensson som er regionssjef Midt/Nord hos Lindab AS.

Begge vil jobbe med ventilasjon, med fokus på lufttekniske og vannbårne inneklimaløsninger.