Sommerjobb i Hjellnes Consult as

Hjellnes Consult AS er et ledende tverrfaglig rådgivende ingeniørfirma som arbeider innen markedsområdene bygg, eiendom, infrastruktur og miljø. Hovedkontoret er på Ryen i Oslo. Datterselskapene Johs Holt AS og Brekke & Strand Akustikk AS, arbeider innen bruer/tyngre konstruksjoner og akustikk. Selskapene har til sammen ca. 250 medarbeidere. Vi arbeider med alle faser i et prosjekt, fra de første ideene skisseres via forundersøkelser, konsekvensanalyser, tilstandsanalyser, planlegging og prosjektering til drift og vedlikehold av anleggene. Hjellnes Consult utfører dessuten utredninger og analyser av ulike samfunnsspørsmål innen miljø, avfall, samferdsel med mer. Hjellnes Consult kan se tilbake på snart 70 års virksomhet. Bedriften er blant de få sentrale i bransjen som er heleid av medarbeiderne, og hvor alle ansatte tilbys eierskap. Hjellnes Consult har solid økonomi, godt inngrep i sine markeder, og fremfor alt dyktige medarbeidere med stor lojalitet til virksomheten.

FirmaHjellnes Consult
FylkeOslo
Søknadsfrist29.02.2016

For sommeren 2016 er det nå mulighet for studenter som er i siste halvdel av sine masterstudier å vise interesse for jobb hos oss. I Hjellnes Consult er vi opptatt av årlig tilvekst av en viss andel nyutdannede. Vi verdsetter langsiktig rekruttering og vil i den sammenheng komme i kontakt med studenter under studietiden, også i form av sommerjobb.

Hvordan vi legger til rette og møter studenter, er svært viktig for oss. Vi ønsker å tilby deg reelle fagrelaterte oppgaver som du kan lære mest mulig av. Vi har god erfaring med å ta inn studenter i sommermånedene og ser frem til å ta imot et nytt kull.

For sommeren 2016 søker vi nå engasjerte ingeniørtalenter til sommerjobb innen følgende fagområder:

  • Elektro
  • VVS
  • Veg
  • VA - Vann og miljøteknikk

Hvem vi ser etter:

Vi er på jakt etter deg som er nysgjerrig på arbeidslivet og genuint opptatt av ditt aktuelle fagområdet. Du er initiativrik, samarbeidsvillig og ikke redd for å innhente kunnskap fra dine kollegaer. Du har fullført ingeniørutdannelsen og skal nå utdanne deg videre innen en av disiplinene nevnt over.

Vi kan tilby fagrelaterte arbeidsoppgaver i et hyggelig arbeidsmiljø med fokus på kompetanse og et sosialt samspill.Vi ser frem til å høre om din motivasjon for å jobbe sammen med oss den kommende sommeren.

Last opp din CV, søknad og eventuelle relevante attester og vitnemål, søk her

Søknader i denne prosessen vil bli behandlet fortløpende.

Kontaktpersoner:

Line Sønju

HR konsulent

986 68 375

lls@hjellnesconsult.no

Vis flere stillinger: