LINK arkitektur og Erik Møller Arkitekter har fått rammeavtale med Region Hovedstaden

LINK arkitektur har sammen med underrådgiver Erik Møller arkitekter blitt tildelt en rammeavtale med Region Hovedstaden, betegnet som ”Delavtale 3 Arkitektrådgivning, bygg og planlegging” i Danmark.

LINK arkitektur står for den prosjekteringsfaglige og helsetekniske ekspertisen, mens Erik Møller arkitekter kommer til å stå for myndighetsbehandling og brukerprosesser, samt kvalitetssikring av arbeidet ift. dansk byggelovgivning.

- Vi er veldig glade over å ha blitt tildelt avtalen, og ser fram til å dykke ned i de konkrete prosjektene. Regionen besitter en bygningsmasse på nesten  to millioner kvadratmeter, primært bestående av sykehus og andre institusjoner, men også administrative bygninger. Hvordan oppgavene kommer til å bli fordelt de neste årene, blir derfor spennende å se. Allerede nå er det mange prosjekter på gang, som alle krever ulik kompetanse innen vedlikehold, renovering og ombygning, samt spesialkompetanse innen helseteknikk, institusjonsmiljøer, kontorinnredning, brukerprosesser, helende design, energioptimalisering, bæredyktighet, tilgjengelighet og så videre, heter det i en pressemelding.