Multiconsult søker Landskapsarkitekt og Arealplanlegger

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom 45 kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre mer enn 2000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende seks forretningsområder: Bygg & eiendom, Industri, Olje & gass, Samferdsel & infrastruktur, Energi og Miljø & naturressurser.

FirmaMulticonsult
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist30.03.2016

I Trondheim er vi i dag ca 130 medarbeidere som holder til i trivelige lokaler i Sluppenveien. Vi flytter inn i helt nye lokaler på Sluppen i juni 2014. Kontoret er hovedkontor for region Midt som også har kontorer i Ålesund og Mo i Rana. Trondheimskontoret er organisert i 4 avdelinger; Samferdsel & Infrastruktur, Geofag, Bygg & Eiendom, samt Industri, olje og gass. Avdeling Samferdsel & Infrastruktur har ca 35 ansatte, og har fagseksjoner for Arealplan og landskap, Samferdsel og VAR.

Seksjon Arealplan og landskap består i dag av 5 landskapsarkitekter, 1 sivilarkitekt og 2 arealplanlegger.

Vi ønsker å øke vår kompetanse og kapasitet spesielt innenfor arealplan og utredning og søker en dyktig og selvstendig person med stort faglig engasjement og som liker å jobbe i tverrfaglige team i et stort og variert fagmiljø. For å styrke vår faglige sammensetning søker vi en person med noen års erfaring som kan ta oppdragsansvar og disiplinledelse innenfor ulike areal- og utredningsoppgaver og som har praksis fra offentlig eller privat virksomhet.

Vi ønsker i tillegg å øke vår kompetanse og kapasitet innenfor landskapsarkitektur og søker en dyktig og selvstendig person med stort faglig engasjement og som liker å ta ansvar for faget i et tverrfaglig fagmiljø. Vi ønsker primært en person med mer enn 5 års erfaring fra offentlig eller privat virksomhet.

Stillingsbeskrivelse

Våre arbeidsoppgaver omfatter bl. a ulike typer analyser, mulighetsstudier, idèskisser, utomhusprosjektering, arealplanlegging som konseptvalgutredninger, kommuneplaner, kommunedelplaner, reguleringsplaner og og konsesjonssøknader. Vi har de siste årene hatt mange store og omfattende oppgaver innenfor ulike typer konsekvensutredninger, spesielt innenfor vegsektoren. Vi ønsker medarbeidere som er villige til å stå på, liker å jobbe i tverrfaglige team, tar ansvar og som trives med å jobbe med kunder i en utfordrende hverdag.

Synes du dette er noe for deg?

Da vil vi oppfordre deg til å sende en søknad til oss. For å søke på stillingen, registrer deg i vår rekrutteringsdatabase og legg ved CV og karakterutskrifter eller ta kontakt med seksjonsleder Torunn Spets Storhov, 416 33 229.

Ønskede kvalifikasjoner:
• Utdannet som arealplanlegger/sivilarkitekt/landskapsarkitekt (master) fra universitet eller tilsvarende
• Erfaring med ulike typer oppdrag på flere plannivå
• Gode kunnskaper i bruk av ulike programvarer
• Kreativ, effektiv og løsningsorientert
• God skriftlig fremstillingsevne
• Gode samarbeidsevner

MULTICONSULT kan tilby

  • Personlig og faglig utvikling i samarbeid med øvrige kollegaer
  • Moderne og funksjonelle kontorlokaler med gode parkeringsforhold og god kollektivdekning
  • Muligheter for å delta i store tverrfaglige prosjekter nasjonalt og internasjonalt
  • Gode lønnsbetingelser, pensjons- og forsikringsordninger.
  • Gode muligheter for personlig utvikling i et sterkt fagmiljø og samarbeid med andre avdelinger/regioner
  • 5 uker ferie pluss fri mellom jul/nyttår og i påsken
  • Bedriftshytter og et aktivt bedriftsidrettsmiljø og turgruppe, samt godt sosialt arbeidsmiljø

Søk på jobben her

Vis flere stillinger: