Prosjektingeniører VVS

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfrist20.02.2016

For å styrke vårt miljø innen VVS faget søker vi nå etter en motiverte medarbeidere til avdeling Tekniske systemer ved vårt kontor i Fredrikstad.

Vårt nye flotte kontor på Værste i Fredrikstad består i dag av 4 avdelinger; Bygg, Prosjektadministrasjon, Tekniske fag (elektro og VVS) samt Plan og arkitektur med tilsammen rundt 45 medarbeidere i et tverrfaglig miljø. Avdeling Tekniske systemer har i dag 15 medarbeidere. Virksomheten er en av Norges største rådgivermiljøer innen samferdsel, byutvikling og samfunnsrådgivning. Vi er engasjert både offentlig og privat i mange ulike prosjekter innen næring, industri, anlegg og havner.

Om stillingen

Som rådgiver i Rambøll vil du få anledning til å jobbe med spennende og utfordrende prosjekter både lokalt og nasjonalt. Din arbeidshverdag vil bestå av faglige utfordringer, samarbeid med hyggelige, kompetente kollegaer og muligheter for personlig utvikling.

Vi tilbyr blant annet:

  • Spennende tverrfaglige prosjekter med fokus på bærekraft og innovasjon
  • Personlig og faglig utvikling gjennom interne og eksterne kurs
  • Moderne prosjekteringsverktøy
  • Et spennende og kreativt kompetansemiljø med hyggelige og sosiale kollegaer
  • Konkurransedyktige betingelser og gode sosiale ordninger

Det er våre medarbeideres kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Arbeidsmiljø og trivsel er derfor svært viktig for oss. For de rette søkerne tilbyr vi spennende jobb i et sterkt og voksende fagmiljø med gode utviklingsmuligheter.

Hvem vi søker

Vi søker etter sivilingeniør/ingeniør/fagskoleutdannete medarbeidere med kompetanse innen VVS-prosjektering og alle fagets delområder.

Rambøll arbeider for en bærekraftig samfunnsutvikling med fokus på verdiskapning for våre kunder. Å finne optimale løsninger krever en helhetlig tilnærming. I Rambøll legger vi vekt på tverrfaglighet med fokus på å etablere gode team som kan gi kunden de beste løsningene. Vi søker derfor rådgivere med sterk faglig kompetanse og gode samarbeidsevner.

Viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • God bransjeerfaring er en fordel
  • Ansvarsbevisst og evne til å arbeide i team
  • Strukturert og ryddig
  • Løsningsorientert og innovativ
  • Gode kommunikasjonsevner, norsk skriftlig og muntlig
  • God kompetanse i kontorstøtteprogrammer
  • DAK-kompetanse. BIM kunnskap en fordel.

Vi tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktpersoner

Avdelingsleder Tekniske systemer VVS, Morten Walmsness +47 477 05 766

Seksjonsleder VVS, Christoffer Martinsen +47 909 93 918

Vis flere stillinger: