<p>Montér Risør gikk av med seieren for årets Montér. Fra venstre: Daglig leder Tommy Kristensen og Knud Holm, direktør for Proff & Montér, som delte ut prisen.</p>Montér Knarvik ble hedret som årets Montér-forhandler. Fra venstre: Daglig leder Arve Ågotnes, butikksjef André Lie og Optimeras divisjonsdirektør Handel Lars Petter Grandal som delte ut prisen. Bak John Brungodt.Byggi Evje ble årets Byggi-butikk. Fra venstre: Daglig leder og butikksjef Mikael Beik og Optimeras divisjonsdirektør Handel Lars Petter Grandal som delte ut prisen.MøreTre AS ble Årets leverandør. Fra venstre: Logistikkdirektør Harald Johnsen fra Optimera og salgssjef Bjørn Haugland og marketingsjef Heid Snekvik fra MøreTre. Bak John Brungodt.

Optimera samlet troppene

Optimera hedret egne ansatte og leverandører. Samtidig ble oppmerksomheten rettet mot kundemøte i butikk.

Optimera samlet sist helg egne ledere og et utvalg leverandører til samling på Thon Hotell Gardermoen.

Samtlige av selskapets kjedekonsepter var representert når man nå tok et tilbakeblikk på året som gikk og rettet blikket mot 2016. Konferansen gikk over dager to ble avsluttet med en leverandørmesse lørdag.

Egen leverandørmesse

– Det er viktig for oss å samle troppene i det vi går i gang med et nytt år. Det som var spesielt i år var at vi fikk med oss leverandørene på en stor leverandørmesse i tilknytting til vår årlige samling. Her fikk utvalgte leverandører presentere sine nyheter, kjørt opplæring og informert om det som kommer i 2016. Dette fungerte veldig fint og vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på dette, sier direktør for Proff & Montér Knud Holm i en pressemelding.

Kundemøte i fokus

– Vi skal strekke oss lang for å forenkle hverdagen til kunden. Vi jobber med løsningssalg og denne gangen var det spesielt fokus på kundemøte i butikk. Det er veldig viktig for oss at kunden blir tatt godt vare på når de kommer til oss og her vil vi alltid jobbe med forbedringer, fremholder Knud Holm.

Han nevner også at man i løpet av helgen var innom tema som konkurransedyktige priser, produktvalg, trender, effektivitet, dokumentasjon, intern opplæring og eBusiness.

Stort arrangement

– Vi samlet over 300 ansatte og rundt 100 leverandører denne gangen. Det var et stort ar-rangement med foredrag, utdeling av priser, festmiddag, musikk og underholdning fra kjente artister på fredagen. Leverandørene rigget et flott messeområde til lørdagen og bidro til at dette ble en innholdsrik helg for alle som deltok, opplyser marketingsjef Camilla Bottolfs.

Vinnere og heder

  • Montér Risør ble kåret til årets Montér. Begrunnelsen var at bedriften har hatt en veldig god salgsutvikling det siste året. Dette er en effektiv butikk som står som et forbilde for andre i kjeden.
  • Årets Montér-forhandler ble Montér Knarvik. I begrunnelsen heter det at bedriften kan vise til sterke resultater og god vekst på topp og bunnlinje. Årets forhandler ble også belønnet for sin lojalitet til kjedekonseptet.
  • MøreTre AS stakk av med prisen som Årets leverandør. Bedriften jobber godt, tett og langsiktig sentralt, regionalt og lokalt. Vinneren ble fremhevet som er en seriøs og innovativ bedrift med høy servicegrad og faglig kompetanse. Årets vinner var stemt frem av daglige ledere i Optimera systemet.
  • Byggi Evje fikk pris for beste Byggi butikk. Evje-bedriften har hatt en stor volumvekst og viser stor lojalitet til konseptet. Butikken fremstår i dag som et forbilde for andre kjedemedlemmer, heter det i begrunnelsen.