Anleggsleder

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction!

Hercules Fundamentering AS er en del av NCC-konsernet, og et heleid datterselskap av Hercules Grundlägging AB i Sverige. Selskapet ble etablert i 2012 og har hovedkontor på Brynseng i Oslo. Kjernevirksomheten vår er spunt-pelearbeider i infrastrukturprosjekter, samt industri og bolig. De fleste prosjektene våre foregår på Østlandsområdet, men virksomheten utvides gradvis til resten av landet.

FirmaHercules Fundamentering
FylkeOslo
Søknadsfrist15.02.2016

Som anleggsleder vil du ansvar for den daglige driften og økonomioppfølging av prosjektet. Sammen med prosjektleder vil du ha ansvar for at det skapes en organisasjon som kan gjennomføre prosjektet. Gjennom prosjektets ledere sørger du for at produksjonen utføres i henhold til krav om kvalitet, tid, helse miljø og sikkerhet.

For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, våge å tenke nytt og være tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater. For å lykkes som anleggsleder er det avgjørende at du har:

  • utdannelse som anleggsingeniør eller fra fagskole. Relevant praksis kan kompensere for dette
  • erfaring fra tilsvarende eller beslektet bransje
  • IT-kunnskaper og behersker bruk av relevante IT-verktøy
  • gode samarbeidsevner internt og eksternt
  • er selvstendig og initiativrik

Vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling i en organisasjon med meget godt arbeidsmiljø. Du vil arbeide tett med hyggelige og kompetente kollegaer i et miljø som ikke er større enn at man blir godt kjent, samtidig som du er en del av et konsern som gir bredde, profesjonalitet, støtte og gode utviklingsmuligheter. Du vil få konkurransedyktige betingelser og ordninger.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem - søk her

Søknadsfrist: 15. februar 2016.

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperånd er verdiene som gjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere.

Kontaktpersoner:

Dag Vidar Noraberg
Daglig leder, Hercules Fundamentering AS
+47 920 25 089
dvn@herculesfundamentering.no

Vis flere stillinger: