Svenske Victoria Silvstedt poserer foran Playboy Mansion. Foto: AP Photo/Chris Pizzello, File

Playboy Mansion til salgs

Hugh Hefner har lagt ut Playboy Mansion i Los Angeles til salgs, men den nåværende eieren følger med I det som kan bli tidenes boligsalg I USA.

Prislappen er på stive 200 millioner dollar, og er dermed er det det dyreste huset som noensinne er lagt ut til salgs. Den forrige rekorden lød på 159 millioner dollar.

Huset ble opprinnelig bygget i 1927 av en kjøpesentermagnat, men ble kjøpt av Playboy-gründer Hugh Hefner i 1971. Han har pusset det opp for millioner av dollar, og nå består boligen av 29 rom, et gjestehus med fire soverom, svømmebasseng, tennisbaner, vinkjeller med hemmelig dør, gym, dyrepark, teater, fossefall, fire boblebad og en «grotte». Med på kjøpet får du også Hugh Hefner selv. Mannen i badekåpen har nemlig sikret seg en klausul som gjør at han får bo i boligen resten av sitt liv.

I en pressemelding skriver Toptenrealestate at boligen trolig er de nest mest kjente i USA etter det hvite hus. Playboy Mansion har huset mange en fest, og også flere TV- og filminnspillinger – som for eksempel «Sex in the City», «Beverly Hills Cop II» og «Entourage».