Peab bygger 65 nye leiligheter på Yes Heim

Snart i gang med andre byggetrinn i Peabs boligprosjekt Yes Heim rett utenfor Jessheim sentrum.

Yes Heim ligger på Gystadmarka, som både er sentrumsnært og rett ved marka. I fjor åpnet nye Tverrvegen på Jessheim, et veiprosjekt bygget av Peab. Den nye veien gir gåavstand mellom Gystadmarka og Jessheim sentrum der blant annet jernbanestasjonen ligger.

– Jeg tror dette har bidratt til at leilighetene har blitt så populære. Første byggetrinn ble utsolgt før den nye veien åpnet, og 52 nye boligeiere flyttet inn i august i fjor. Nå er avstandene til kollektivtransport og sentrums fasiliteter enda kortere, så jeg tror dette byggetrinnet blir like populært, sier administrerende direktør Henning Hanevold i Peab Eiendomsutvikling.

Noe som passer en hver

65 nye leiligheter ble lagt ut for salg høsten 2015, og salget har gått såpass bra at det nå er klart for byggestart. Leilighetene varierer fra ett-roms til fire-roms. Størrelsene er fra 36 kvm til 104 kvm. Alle leilighetene får egen sportsbod, og mange får parkeringsplass i garasje. Sykkelparkering er det avsatt rikelig med plass til. Det er lagt opp til grøntområder med benker og lekeplasser.

– Leilighetene passer til alle mulige boligkjøpere. Alt fra studenter til pensjonister og små familier. Om du er glad i by eller friluftsliv – eller begge deler på en gang, sier prosjektleder Anna Malmhäll i Peab Eiendomsutvikling.

Et Jessheim i utvikling

Kommunepolitikerne i Ullensaker har byutvikling og utvikling av Gystadmarka som bydel høyt på agendaen. I fjor høst ble det klart at det nye svømme- og badeanlegget på Ullensaker skal bygges på Gystadmarka.

– Det er ingen tvil om at vi bygger på et område kommunen satser på. Vi har lenge hatt stor tro på Jessheim som et godt område for utvikling av boliger og infrastruktur. Peab kommer til å fortsette sitt engasjement og satsing i dette området, slår Henning Hanevold fast.

Peab er både utvikler og entreprenør i boligprosjektet Yes Heim.