Med nyheten Easy to Grow fra Nelson Garden kan alle lykkes med dyrkingen. Tilsett vann, og kultiveringen har startet.

Lettere å dyrke selv med ferdigsådde frø

Det blir stadig enklere å dyrke selv. Nå kan du kjøpt ferdigsådde frø i små jordpotter hvor du kun trenger å tilsette vann.

Drømmer du om å dyrke dine egne spiselige vekster, men vegrer deg fordi du ikke har spesielt grønne fingre eller kunnskapen som kreves? Kanskje føler du at du ikke har tid til å styre med frø, jord, potter og alt som hører med? Nå lanserer Nelson Garden en smart løsning som forenkler kultiveringsprosessen betraktelig.

Ifølge en pressemelding fra frøprodusenten kan alle nå ha gode forutsetninger for å lykkes med dyrking av spiselige vekster med det nye konseptet Easy to Grow.

Les også: Tid for eksotiske og matnyttige frønyheter

Easy to Grow kommer i fem ulike kombinasjoner, blant annet med basilikum, oregano og to ulike tomatsorter.

Ferdigsådd
Easy to Grow er et kultiveringssett med seks plugger, frø og minidrivhus. Frøene er allerede sådd i pluggene, så du trenger kun å tilsette vann. Deretter bruker du selve forpakningen som et minidrivhus. Etter ca fire uker er veksten klar til å plantes om i større potter eller i bed. Med dette systemet har du gode forutsetninger for å dyrke frem sterke planter. Pluggene er laget av komposterbart materiale som inneholder alt det lille frøet trenger.

Easy to Grow finnes med lave tomater, frilandstomater, krydder, salat og grønnkål.

I tillegg inneholder hver forpakning frø til to forskjellige sorter av den aktuelle veksten – tre plugger av hver. I pakken med krydder finnes eksempelvis oregano og basilikum, i pakken med salat er det to sorter romanosalat og i pakken med grønnkål er det også en vakker mørkegrønn variant, kalt sortkål.