Hvordan løse sikkerhetsutfordringer for byggeiere? Høringsmøte/webinar prNS5834

StedOslo, Norge
ArrangørNBEF
Fra29.01.2016
Til29.01.2016
TidspunktFredag kl 8.00 - 10.00

Målgruppe:
Deg som har ansvar for sikkerhet i bygg og fasiliteter

Kursomtale:
Verdier kan på ulike vis være utsatt for tilsiktede uønskede hendelser. Med et stadig mer utfordrende trusselbilde stilles det strengere krav til beredskap og forebygging av slike. NBEF har i 2015 arrangert medlemsmøte og kurs som belyser byggeiers utfordringer, og er aktiv støttespiller til standardisering.
prNS 5834 Samfunnssikkerhet - Beskyttelse mot tilsiktede, uønskede handlinger - Planlegging av sikringstiltak i bygg, anlegg og eiendom er nå lagt ut til høring – med frist 31.01.16. Standardforslaget er utarbeidet av arbeidsgruppen for Planlegging av sikringstiltak under komité SN/K 296 Komité for samfunnssikkerhet i BAE-sektoren. Mandatet har vært: Det skal utarbeides en standard som fastsetter en fremgangsmåte for planlegging av sikringstiltak for bygg, anlegg og eiendom. Standarden skal bli et referansedokument som brukes ved organisering av bygge- og ombyggingsprosjekter og innkjøp av spesialistrådgivning for sikringstiltak. Viktigste mål for standarden er:
- Å gi veiledning for oppdragsgivere til bygg, anlegg og eiendom med spesielle sikringsbehov.
- Å gi veiledning om kompetansebehov og organisering knyttet til sikringsprosjekter.
- Å øke kompetansen innen fysiske sikringstiltak i Norge.
Standarden skal spesielt vise hvordan sikringsrisikoanalyse i henhold til NS 5832 kan brukes i prosjekter innen bygg, anlegg og eiendom. Vi har invitert komitéleder og andre meningsføre fagfolk til å gjennomgå og kommentere forslaget.
Velkommen til en spennende morgenseanse!

Påmeldingsfrist: 28. januar

Program og påmelding