Senior rådgiver i seksjon Signal og Tele

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist10.02.2016

Norges største fagmiljø utenfor Jernbaneverket innenfor signalsystemer finner du i Rambøll. Rambøll, sammen med samarbeidspartnere inngikk nylig rammeavtale for ERTMS. Vi er også engasjert i flere av de store pågående jernbaneprosjekter med signalprosjektering. Det er nå 23 personer i Rambøll som arbeider med konvensjonelle og elektroniske signalanlegg og seksjonen er organisert under divisjon bane og sikkerhet i region øst med totalt 45 personer.

Etterspørselen etter våre tjenester er økende, og vi har behov for flere dyktige medarbeidere som vil være med i videreutviklingen av signal og tele.

Primært kontorsted for deg vil derfor være i Rambølls lokaler i Oslo, men det vil være mulighet for å ha delvis kontorsted på et av Rambølls andre kontorer.

Om stillingen

En hovedoppgave vil være å bidra til å tilføre senior signalkompetanse inn i våre pågående oppdrag. Du vil få ansvaret for sidemannskontroll og godkjenning av signaltegninger. Andre viktige oppgaver vil være:

  • Bidra med kompetanse inn i Rail avdelingens fagfora innenfor signal
  • Bidra og styrke kompetanseoverføring innad i avdelingen
  • Bidra til utvikling av Rail avdelingens signalmiljø

Hvem vi søker

Vi søker engasjerte personer med god kompetanse og erfaring innen Signal. Vi har i dag et sterkt faglig miljø innen signal, bestående av prosjekterende og prosjekteringsledere. Vi har behov for flere medarbeidere på både elektroniske (ERTMS) og konvensjonelle anlegg. Vi søker spesielt deg som er sidemannskontrollør eller godkjenner. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Du er erfaren – minimum 5 års erfaring
  • Du har relevant kompetanse, fortrinnsvis med universitets- eller høyskoleutdanning.
  • Du kan vise til gode resultater som er relevante for stillingen.
  • Du er utadvendt og evner å samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og med kollegaer på tvers av kompetansemiljøene i Rambøll.

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen:

Seksjonsleder Jon Arild Tepstad +47 474 51 312

Vis flere stillinger: