Illustrasjonsfoto.

Rejlers vant rammeavtale med Agder Energi

Agder Energi med selskapene Agder Energi Nett, Agder Energi Vannkraft og Agder Energi Varme har inngått rammeavtale med Rejlers Norge om tekniske konsulenttjenester.

Kontrakten gjelder for to år, med opsjon for ytterligere to pluss ett år, og har en verdi på opp mot 125 millioner kroner.

- Rejlers har gjennom en årrekke vært en viktig leverandør av tekniske konsulenttjenester til Agder Energi i forbindelse med utbygging og vedlikehold av teknisk infrastruktur. Rejlers har som målsetting å lede an innen digitaliseringen av elkraft. Markedet for Automatisk Måleravlesning (AMS) er under utrulling og innen 2019 vil alle boliger i Norge ha to-veis kommunikasjon med nettet. Rejlers er allerede dominerende på dette området i Norge gjennom Embriq. Vi er derfor stolte og glade av å få fornyet tillit og ser fram til å forlenge samarbeidet, både innen tradisjonelle tjenester og inn i en tidsalder der digitalisering vil skyte fart, sier Morten Thorkildsen, adm. direktør i Rejlers Norge i en pressemelding.

Avtalen innebærer blant annet tekniske konsulenttjenester innen:

* Elkraft

* Elektro

* Energi

* Oppmåling og dokumentasjon

* Bygg og miljø